REMEHA ELGA ACE: EEN SLIMME ZET VOOR DUURZAME WARMTE

Door Remeha
26 februari 2021
Remeha

De Elga Ace is een slimme hybride warmtepomp, waarmee u automatisch het hoogste rendement uit de installatie haalt. Daarnaast zijn inbedrijfsstelling, onderhoud en het oplossen van storingen eenvoudig met de slimme tools van Remeha.  

Warmte tegen lage kosten

De Elga Ace stuurt de cv-ketel, als enige in de markt aan, met OpenTherm, waardoor de warmtepomp optimaal ingezet wordt. De cv-ketel produceert nooit meer warmte dan nodig is. Als verwarmen met hernieuwbare energie meer energie of elektriciteit kost, schakelt de installatie automatisch en direct over op de cv-ketel. Dankzij deze werking is de gebruiker altijd verzekerd van voldoende warmte tegen de laagste energiekosten. Deze unieke eigenschappen van de Elga Ace gelden in combinatie met elk merk en type cv-ketel.

Smart Start App

De Remeha Smart Start App is een inbedrijfstellingsapp voor de Elga Ace. Met de app wordt de Elga Ace snel en eenvoudig stap-voor-stap inbedrijf gesteld en getest op de juiste werking. Zo kunt unooit een instelling vergeten en stelt u de Elga Ace snel en foutloos in bedrijf. Er wordt automatisch een rapport opgeslagen zodat u altijd weet hoe u de installatie hebt achtergelaten. Ook kunt u configuraties opslaan en later hergebruiken naar nieuwe toestellen. Dat scheelt een hoop tijd!

Smart Service Support

Met de Remeha Smart Service Tool wordt het stellen van diagnoses bij installatie, onderhoud en storingen nu nog eenvoudiger en sneller. De Smart Service Tool en de Smart Service App vormen de schakel tussen het Remeha toestel en uw smartphone of tablet. De tool is eenvoudig aan te sluiten. Via de Bluetooth module wordt vervolgens alle data uit het toestel direct verzonden naar de Smart Service App op uw smartphone of tablet. De Smart Service App kan tevens offline als digitaal naslagwerk worden gebruikt. Zo hebt u altijd een storingswijzer en handleidingen binnen handbereik.

Beheer op afstand

De Elga Ace is standaard uitgerust met een communicatiemodule (gateway). Door de gateway te activeren en te registeren ontvangt u automatisch een e-mail in geval van storing. De mail bevat de foutcode en de locatie van de Elga Ace. Doordat de foutcode bekend is, kunt u het storingsbezoek van te voren voorbereiden. Dit bespaart tijd tijdens het bezoek. Daarnaast kunt u tijdig reageren op een storing zodat onnodig gasverbruik door verwarmen met de cv-ketel wordt voorkomen. Een mooie extra service richting uw klant.

eSmart Inside

Het eSmart Inside besturingsplatform zorgt ervoor dat het net even makkelijker werken is met de Ace-toestellen van Remeha. Door een slimme opbouw van het platform is het besturingsplatform in ieder Ace-toestel hetzelfde. De uniforme structuur zorgt ervoor dat in elk Ace-toestel dezelfde parameters, foutcodes en menustructuren worden gebruikt. Dit bespaart u tijd in training, het leren kennen van onze toestellen en zorgt ervoor dat u elk toestel snel kunt instellen en onderhouden. Lekker efficiënt!