VARI-MA TRIX: DE DUNSTE CAT. 6A UTP KOPERKABEL OP DE MARKT

Door Panduit
25 juli 2020
author-image

Alles wordt smart. Gebouwautomatisering zorgt voor een enorme toename van data over IP en ethernet. Met de nieuwe Vari-MaTriX kabel speelt Panduit in op deze razendsnelle ontwikkelingen en biedt hiermee een toekomstzekere investering.

Panduit introduceert de koperen Categorie 6A Vari-MaTriX-kabels met een kleinere diameter en een lager gewicht, voor eenvoudiger kabelbeheer en meer gebruiksgemak. De nieuwe kabels voldoen aan de EuroClass B2ca-, Cca- en Dca-brandclassificatie voor meer veiligheid. Panduit biedt hiermee de dunste Categorie 6A-kabels op de markt.

Dankzij het geringe formaat is efficiënter gebruik van ruimte en kabelgoten mogelijk. Bovendien maken het lagere gewicht en de grotere flexibiliteit de installatie eenvoudiger. Deze nieuwste kabel uit de MaTriX-serie van Panduit is de enige UTP Cat 6A-kabel met een onderbroken folietape en heeft daarmee de beste bescherming tegen crosstalk (overspraak), de beste warmteafvoer en de beste EMI-prestaties.

De koperen TX6A-UTP-kabels met Vari-MaTriX-technologie doen het beter dan de industrienormen voor zowel elektrische prestaties als alien crosstalk. De 23 AWG-kabels zijn geschikt voor 100 meter-channels en bieden foutloze prestaties in high-density kasten en grote kabelbundels voor Power over Ethernet (PoE)-, PoE+- en PoE++-toepassingen.