NAAST DE LCS3 EN LINKEO NU OOK NEXPAND EXPRESS PREMIUM KASTEN IN HET DATAPORTFOLIO

Door Legrand
22 januari 2021
author-image

Met Nexpand Express biedt Legrand een slimme en modulaire LAN-kast die installateurs naar de wensen van hun klanten kunnen samenstellen. De futureproof installatie en groot assortiment aan accessoires zorgen ervoor dat de Nexpand Express kast mee groeit met de op termijn veranderende noden van de gebruiker. Deze optimale connectiviteit tussen diverse onderdelen biedt de vereiste garantie en continuïteit voor de toekomst.

Robuuste constructie

De datakast heeft een zeer robuuste constructie, waardoor hij de ideale behuizing is voor IT-apparatuur in bedrijven. Dankzij een hoge materiaal kwaliteit en degelijke afwerking garandeert Legrand een lange levensduur, waardoor de datakast een uitstekende investering is op lange termijn.

Bovendien is de Nexpand Express uiterst vriendelijk geprijsd, wat een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding oplevert. En last but not least: de kast wordt integraal in Nederland geproduceerd door Minkels, de voornaamste fabrikant voor datacenters. Dankzij die lokale productie garandeert Legrand een zeer snelle levering.

Wie investeert in de Nexpand Express, koopt niet alleen een product, maar ook zekerheid. Bij Legrand kun je rekenen op een product- en serviceaanbod van A tot Z voor de volledige LAN-omgeving. Onze specialisten denken mee en begeleiden je door het hele aankoop- en installatieproces heen . 

Direct leverbaar bij Technische Unie