HANDEN TEKORT? TECHNISCHE UNIE HELPT!

Door Technische Unie
3 april 2023
Technische Unie

Tijd is schaars. Zeker nu we op de werkvloer soms handen tekortkomen. Het is daarom nodig om de eigen werkprocessen onder de loep te nemen, want nog harder werken kan bijna niet. Wat kan er makkelijker en slimmer met het personeel dat ik heb? 
 

Optimaal voorraadbeheer

Optimaal voorraadbeheer zodat u nooit misgrijpt? Dat kan met weegkasten! Installatiebedrijf Modderkolk uit Wijchen maakt gebruik van weegkasten van Technische Unie voor een efficiënte grijpvoorraad. Bram Witjes, procescoördinator bij Modderkolk, vertelt over de voordelen van het gebruik van de weegkast voor het bedrijf.

Tijdbesparende oplossingen

De bouw- en installatiessector staan voor verschillende uitdagingen die kunnen worden opgelost door efficiëntere werkmethoden. Croonwolter&dros, BAM en Breman Maasland hebben hier al slagen in gemaakt en pakken het slimmer aan. Hoe? Lees het in onderstaande klantcases. 

Evolutie van het bestelproces bij Croonwolter&dros

Croonwolter&dros maakt al jaren succesvol gebruik van de System 2 System-integratie. Hierbij worden bestellingen vanuit het inkoopsysteem rechtstreeks verwerkt in het order proces van Technische Unie. 

 

BAM-magazijnen Schiphol in beheer bij Technische Unie

Op Schiphol beheert Technische Unie vijf magazijnen van BAM. Patrick Kalsbeek van BAM werkt op dagelijkse basis nauw samen met Frans Lindoorn en Martin Muller van Technische Unie. Vertrouwen in elkaars expertise en voortdurend zoeken naar mogelijkheden, staat daarbij centraal.
 

Breman Maasland installeert warmtepompen met skids

Slim en efficiënt werken heeft prioriteit op de bouwplaats. Breman Maasland kiest in nieuwbouwproject De Blauwe Loper voor warmtepompen op skids. Deze worden door Technische Unie geleverd en zijn direct installatieklaar.
 


 

Zo maken wij slimmer werken mogelijk

Technische Unie heeft een aantal services en diensten die u helpen efficiënter te werken en daarmee tijd te besparen. Doe er uw voordeel mee, want slimmer werken is de oplossing én de toekomst.    

Deze diensten maken smart industry nóg slimmer

Slimme dienstverlening helpt de industrie bij het optimaliseren van processen, het verbeteren van de productiviteit en het verminderen van de kosten. Zo worden predictive maintenanceremote monitoring en digital twinning steeds vaker ingezet.
 

Efficiënt bouwen aan grote projecten doen we samen

Maak de efficiency-slag door gebruik te maken van elkaars expertises in grote (nieuw)bouw- en utiliteitsprojecten. Versnel de werkprocessen van uw installateurs en creëer meer hands-on-tool-time. Optimaliseer de logistieke stromingen en magazijnbeheer door het inschakelen van specialisten.

Tijd besparen? Deze tips maken het werk makkelijker

Bijna alle branches kampen met een tekort aan personeel, zo ook de installatiebranche. Er zijn fors meer vacatures, maar minder mensen om de functies te vervullen. Tijdbesparende oplossingen helpen om de werkzaamheden met minder mensen aan te kunnen.
 


 

Neem een kijkje bij ál onze diensten

Iedere dag doen wij ons best het u zo makkelijk mogelijk te maken. Dit proberen wij door onder andere diensten aan te bieden waar u écht wat aan heeft. Benieuwd naar ál onze diensten?