GEBERIT PACKS: EENVOUDIG KIEZEN, KOPEN ÉN INSTALLEREN

Door Geberit
3 mei 2021

Slimme installateurs kiezen voor een Geberit Pack. Deze zijn niet alleen makkelijk te kiezen, te kopen en te installeren, u wordt er ook nog eens muzikaler van! Bij aankoop van elk Geberit Pack maakt u van 3 mei t/m 5 juni kans op een JBL 2GO speaker !

Ontdek de actieproducten

Geberit RENOVA Closet

Geberit 280 Closet 

Geberit 300 Basic Closet 

Geberit ICON Closet

Geberit RENOVA Closet

Geberit ICON Closet 

Eenvoudig kiezen

Geberit maakt kiezen makkelijk. Er is een Geberit WC Pack voor elke wens en in elke prijsklasse. De Geberit WC Packs zijn verkrijgbaar in 10 varianten.

Eenvoudig kopen

Met de Geberit WC Packs heeft u altijd de optimale combinatie van closet en zitting, voor een scherpe prijs. En dat alles in één handige meeneemverpakking. 

Eenvoudig installeren

Met de innovatieve bevestigingstechniek, Easy Fast Fix (EFF3) maakt Geberit het installeren van een closet super eenvoudig! EFF3 maakt het mogelijk het closet al direct helemaal tegen de muur te schuiven. Via de gaten aan de bovenzijde van het keramiek kunnen de moeren dan simpelweg met een inbussleutel aangedraaid worden. Het closet wordt daarmee stevig tegen de muur aangetrokken. Vervolgens wordt de zitting met bevestigingspennen op het keramiek gelegd en worden de bevestigingspunten aan de bovenzijde aangedraaid. Hierdoor is een pasmal overbodig. De nieuwe innovatieve EasyMount brilbevestiging maakt een snelle en eenvoudige plaatsing van de closetzitting mogelijk en is gemakkelijk af te stellen, monteren en demonteren, zonder dat er onderdelen verloren gaan. Makkelijker kan niet!

Actievoorwaarden

Deze actie loopt van 3 mei tot en met 5 juni 2021. Op acties van Technische Unie zijn de algemene voorwaarden van toepassing

  • De actie is alleen geldig bij aankoop van de Geberit packs met TU artikelnummer: 5169825, 5169832, 5169818, 5801337, 5167732, 1323417, 1323410, 1323599, 1320428, 1323424.
  • Met aankoop van een Geberit pack wordt automatisch deelgenomen aan deze actie.
  • Onder de deelnemers worden 50 JBL 2GO’s verloot.
  • De deelnemer dient te allen tijde de factuur van het winnende Geberit pack beschikbaar te hebben.
  • Uit alle deelnames worden door een onafhankelijke partij op 11 juni de winnaars getrokken.
  • De JBL 2GO box wordt verstuurd aan de bij Technische Unie bekende contactpersoon van het deelnemende bedrijf.
  • Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De persoonsgegevens worden niet verstrekt aan Geberit, met uitzondering van de winnaars. 
  • Projecten, consumenten, tussenhandelaren, doorverkopers, key accounts, overheidsinstellingen, gemeenten en werknemers van Technische Unie of Geberit zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.