McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon: Dé ideale sifon voor kleine ruimtes!

Door Walraven
11 april 2024
Walraven

Als installateur krijg je regelmatig te maken met kleine ruimtes waar het lastig is om een juiste sifon te plaatsen. Met de McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon is dit verleden tijd!

Ideaal voor kleine ruimtes

De McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon is de kleinste uit het assortiment en speciaal geschikt voor plaatsen met weinig inbouwhoogte of -diepte. Denk hierbij aan badkamermeubels of fonteintjes.

Geen nare luchtjes!

De Ruimtebesparende Wastafelsifon heeft geen waterslot. Hierdoor kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende gebruik. Het membraan opent door middel van waterdruk, zodat het water vrij weg kan stromen. Het membraan sluit zichzelf vervolgens zodat nare luchtjes en rioolgassen niet kunnen ontsnappen.

In geval van onderdruk in het systeem zal het membraan ook openen waardoor het tevens functioneert als beluchter. Dit garandeert een goede afvoercapaciteit van het overige waterlozende sanitair. Door het ontbreken van een waterslot voorkomt de sifon ook nare geluiden. De sifon is voorzien van een mogelijkheid om deze eenvoudig te reinigen of zelfs een ontstoppingsveer in te voeren zonder de sifon in zijn geheel te hoeven demonteren.

De Ruimtebesparende Wastafelsifon is verkrijgbaar in de afmetingen: 1¼ x 32 mm en 1¼ x 40 mm.

McAlpine: Het meest complete sanitair assortiment

Het assortiment McAlpine bevat een uitgebreide collectie sifons met ieder zijn kwaliteiten en toepassingsmogelijkheden. De McAlpine producten kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen, uiteenlopend van de wasbak, (vaat)wasmachine, bidets, douche of bad. Bij al deze producten staan hoge kwaliteit en installatiegemak voorop. De producten worden dan ook veelal voorgemonteerd geleverd.

Exclusieve vertegenwoordiging in de Benelux

Walraven is exclusief vertegenwoordiger van het complete McAlpine sanitairassortiment in de Benelux. Op het gebied van kunststof sifons en toebehoren behoort het assortiment tot het meest complete ter wereld. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en het montagegemak. Nagenoeg alle McAlpine producten worden compleet en geheel voorgemonteerd aangeleverd waardoor ze snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over bovenstaande producten en het volledige McAlpine assortiment op onze website.

Ontdek McAlpine