SFA SANIPUMP VX50: KRACHTIGE OPVOERPOMP VOOR AFVALWATER EN REGENWATER

Door SFA
2 augustus 2023
SFA

Ontdek de veelzijdige Sanipump VX50, een krachtige opvoerpomp voor afvalwater en regenwater, geschikt voor diverse toepassingen.

Betrouwbare en krachtige opvoerpomp

De Sanipump VX50 van SFA is een betrouwbare en krachtige opvoerpomp die speciaal is ontworpen voor het verpompen van afvalwater en regenwater. Of het nu gaat om grijs water, zwart water of regenwater, deze pomp biedt de ideale oplossing voor individueel gebruik, bijgebouwen en commerciële gebouwen.

Geavanceerde technologieën

Met zijn gietijzeren constructie en geavanceerde technologieën kan de Sanipump VX50 moeiteloos water verpompen tot een maximale opvoerhoogte van 16 meter en een persleiding van DN 50. De pomp wordt geleverd in een draagbare of stationaire versie en biedt maar liefst 12 verschillende modellen. Van deze modellen zijn er acht eenfasig, waarvan vier modellen zijn uitgerust met een vlotter, en de overige vier modellen zijn driefasig.

Krachtige vortex-waaier

De Sanipump VX50 is uitgerust met een krachtige vortex-waaier die moeiteloos grijs water, zwart water en regenwater kan verwerken. Met een 90° verbindingsbocht, een terugslagklep en een stroomkabel is de pomp compleet uitgerust voor een eenvoudige installatie en betrouwbare werking.

Verpompen van water

Of het nu gaat om het verpompen van water in grote woningen of industriële projecten, de Sanipump VX50 biedt veelzijdige oplossingen. De pomp kan worden geïnstalleerd in mangaten of putten en is compatibel met Sanifos 1600/2100/3100.

Krachtige en betrouwbare opvoerpomp

Met de Sanipump VX50 bent u verzekerd van een krachtige en betrouwbare opvoerpomp. Dankzij de robuuste constructie, uitgebreide functionaliteiten en diverse modellen is deze pomp ideaal voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het verpompen van afvalwater of regenwater, de Sanipump VX50 staat altijd paraat om aan uw behoeften te voldoen.

Uitstekende prestaties

Kies voor de Sanipump VX50 van SFA en profiteer van zijn uitstekende prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van deze krachtige opvoerpomp op het gebied van afvalwater en regenwater.

Direct bestellen