BRENG KLEUR IN DE BADKAMER MET DE R-LINE CLEAN COLOR

Door Easy Drain
5 september 2023
author-image

Maak je badkamer compleet met een luxe douchegoot van Easy Drain. De R-Line Clean Color is niet alleen functioneel, maar ook prachtig vormgegeven. De douchegoot heeft namelijk zeven trendy kleuren en is perfect te combineren.

Perfect te combineren met andere items

De douchegoot is verkrijgbaar in de kleuren Brushed Stainless Steel, Matt Black, Matt White, Brushed Black Chrome, Brushed Bronze, Brushed Brass en Brushed Red Gold. Hierdoor is hij perfect te combineren met andere items in jouw badkamer. De R-Line Clean Color is verkrijgbaar in standaardlengtes, namelijk 700 – 1200 mm.

Met revolutionair sifon: Dryphon® Techniek

Een ander praktisch voordeel van deze douchegoot: hij is voorzien van onze krachtige en onderhoudsarme Dryphon® Techniek. Dit betekent dat je minder tijd kwijt bent aan schoonmaken. De R-Line Clean Color in geborsteld rvs kan zowel vrij in de vloer als tegen de wand geïnstalleerd worden (Wall-versie).

Breng kleur in jouw badkamer met de R-Line Clean Color! Wil je meer inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op social media via @easydrainnl, of op www.easydrain.nl.

Ontdek Easy Drain R-Line