KineOne douchebakken van Kinedo – Slechts 2 cm dik!

Door Kinedo
21 mei 2024
Kinedo

Ontdek de nieuwe KineOne douchebakken van Kinedo: vervaardigd uit premium mineraalcomposiet, slechts 2 cm dik met een antislip oppervlak voor een veilige, stijlvolle inloopdouche.

Perfectie in hedendaags design

Kinedo, een vooraanstaande speler in de wereld van materialen voor badkamerdesign, onthult met trots haar nieuwste creatie: de KineOne douchebakken. Deze state-of-the-art douchebakken vertegenwoordigen een perfecte symbiose van hedendaagse esthetiek en praktische bruikbaarheid, waardoor ze een uitmuntende keuze zijn voor elke moderne inloopdouche.

Veelzijdige KineOne douchebakken voor elke badkamer

Vervaardigd uit superieur mineraalcomposiet, bieden de KineOne douchebakken een combinatie van duurzaamheid en elegantie. Deze materialen verzekeren niet alleen een lange levensduur maar verlenen de douchebakken tevens een verfijnde uitstraling. Met hun slanke profiel van slechts 2 cm dik, integreren deze douchebakken naadloos in elke badkamersetting, waardoor een soepele en moderne uitstraling wordt gegarandeerd. Deze dunheid draagt bij aan het gemak en de esthetiek van inloopdouches, waarbij toegankelijkheid en design naadloos samengaan.

Veilig en stijlvol

Veiligheid is essentieel in de badkamer, en de KineOne douchebakken zijn ontworpen met dit in gedachten. Het oppervlak, verrijkt met een subtiele minerale textuur, is niet alleen een lust voor het oog maar speelt ook een cruciale rol in functionaliteit. Dit antislipoppervlak minimaliseert het gevaar op uitglijden, waardoor een betrouwbare en veilige doucheomgeving wordt geboden voor gebruikers van iedere leeftijd.

De KineOne douchebakken zijn beschikbaar in de kleur wit. Dit biedt veelzijdige mogelijkheden voor integratie in verschillende badkamerstijlen, of u nu de voorkeur geeft aan een traditionele of een hedendaagse inrichting.

Flexibel in afmetingen en stijlen

Om aan de diversiteit van badkamerformaten en -stijlen tegemoet te komen, zijn de KineOne douchebakken verkrijgbaar in meerdere afmetingen en zaagbaar op de 4 zijden. Of uw badkamer nu ruim of compact is, Kinedo biedt een oplossing die aansluit bij uw ruimtelijke en esthetische voorkeuren.

Ontdek Kinedo KineOne Serie