NIEUW VAN HANSGROHE: TECTURIS MENGKRANEN EN RAINFINITY DOUCHES

Door hansgrohe
9 september 2023
hansgrohe

Ontdek de nieuwe kranenserie Tecturis en de Rainfinity douches van hansgrohe. Tecturis benadrukt met zijn minimalistische look de schoonheid van water. Rainfinity is de wellnessdouche met een hypermodern design.

wastafel thermostaat kraan roze

Tecturis mengkranen

De Tecturis mengkranen van hansgrohe maken de wastafel helemaal af door hun ideale mix van ingetogen design en puur waterplezier. De gebruiksvriendelijke en waterbesparende kranen zorgen dat jouw klanten ultiem kunnen genieten van de schoonheid van water die passen bij de meest uiteenlopende badkamerstijlen. Je klanten hebben de keuze uit: zacht afgerond design (Tecturis S) of rechtlijnige, hoekige vormen (Tecturis E). 

De kranen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals een tweegats wandmengkraan of tweegats keramiekmengkraan met bediening bovenaf of aan de zijkant. De zijdelingse bediening heeft bijvoorbeeld het voordeel dat waterspatten en kalkaanslag zoveel mogelijk worden beperkt. De Tecturis mengkranen zijn in verschillende hoogtes te verkrijgen en zijn verrijkt met de AirPower technologie, waardoor er volle, zachte waterdruppels uit de kraan komen. Bij een groots design wordt ook aan het milieu gedacht. Tecturis is met EcoSmart+ uitgerust, waarmee het waterverbruik wordt verlaagd tot 4 l/min (bij 3 bar) zonder op comfort in te leveren. Ook zijn de kranen verkrijgbaar met CoolStart waarmee er op energie wordt bespaard. 

De kranen reflecteren de eigenschappen van water. Tecturis S weerspiegelt de kalme en vloeiende eigenschappen van water. Het afgeronde design en de zachte lijnen staan voor pure ontspanning. Tecturis E weerspiegelt de helderheid en kracht van water met het strakke design. De hoekige vormen worden perfect afgemaakt met de rechte lijnen van de volle waterstraal. Beide varianten zijn in vier FinishPlus oppervlakken verkrijgbaar: chroom, mat zwart, mat wit en Brushed Bronze. 

Rainfinity douches

Bied jouw klanten ultieme ontspanning en luxe design met de uitgebreide doucheserie Rainfinity van hansgrohe. Rainfinity heeft oplossingen voor elke installatiewijze: opbouw, met showerpipe varianten of inbouw, met versies voor 1 tot 5 functies. De nieuwe Rainfinity Showerpipe biedt het totale relaxpakket nu ook als complete opbouwoplossing aan. Zo haal je gemakkelijk de Rainfinity douche-ervaringen met PowderRain naar de badkamer van je klanten.

De doucheserie bestaat uit Select-handdouches (waaronder de staafhanddouche), een kantelbare hoofddouche met wandaansluiting en een schouderdouche. Deze zijn verkrijgbaar in aantrekkelijke FinishPlus kleuren, waardoor je de douche makkelijk kan afstemmen op de hansgrohe kranen. De nieuwe showerpipe is een ware blikvanger in de doucheruimte. Deze zorgt met de hoofddouche, de handdouche, de planchets en de aparte inbouwbediening voor moderne accenten. De showerpipe kan gemakkelijk op bestaande waterafsluitingen worden aangesloten en is verkrijgbaar in de kleuren mat wit, mat zwart en chroom. Met QuickClean zijn de douches gemakkelijk van kalkaanslag en vuil schoon te houden. 

Rainfinity douches zorgen voor een geweldige wellness ervaring, omdat de microfijne PowderRain volledige ontspanning realiseren. Maar ook het design met elegante vormen, geïntegreerde planchetten en een aantrekkelijk kleurenpalet zijn overtuigend tegenover je klanten.  

Ontdek het hansgrohe assortiment