Haceka is al meer dan 100 jaar perfect voor jouw badkamer accessoires

Door Haceka
9 september 2023
Haceka

Opnieuw introduceert Haceka een nieuwe trendy kleur in de Kosmos serie. Dit keer is het de chique geborstelde koper kleur. Deze accessoires serie bestaat uit 14 verschillende modellen voor zowel uw badkamer als toilet.

Toilet wasbak wit azuurblauw

Haceka Kosmos Koper

Tijdloos design met een moderne touch; we zien steeds vaker exclusievere kleuren op de kranen terugkomen in de keuken, toilet en badkamer. Vandaar dat Haceka ervoor heeft gekozen naast de onlangs geïntroduceerde Kosmos Goud ook een Kosmos Koper serie in het leven te roepen.

Kosmos is Haceka’s meest veelzijdige accessoire lijn. Het ontwerp van Kosmos geeft met zijn strakke lijnen, onzichtbare bevestiging en een moderne uitstraling je badkamer een robuuste uitstraling.

Met de Kosmos accessoires krijgt je badkamer een totale make-over: één stijl, één look en alles perfect uitgebalanceerd. Ook kunt u, met uitzondering van de badgreep, alle Kosmos accessoires eenvoudig plakken op de muur met de Haceka Hang-On glue.

Intussen is de Kosmos-serie verkrijgbaar in maar liefst zeven kleuren: chroom, grafiet, mat zwart, mat wit, RVS, goud en nu dus ook geborsteld koper. Met deze verscheidenheid aan kleuren past de Kosmos serie in iedere badkamerstijl; van klassiek tot modern en van minimalistisch naar extravagant.

Met Haceka ben je verzekerd van kwaliteit

Haceka staat voor vakmanschap en hoge kwaliteit. Met de producten van Haceka ben je dan ook verzekerd van accessoires die langdurig mooi blijven. Daarom biedt Haceka 10 jaar garantie op badkamer accessoires.

Website

Meer weten? Op de Haceka website zijn alle artikelen te vinden, samen met inspiratie foto’s, handleidingen en onze nieuwste brochure! Bezoek onze nieuwe website snel: www.haceka.nl

Ontdek het Haceka Kosmos assortiment