Haceka 100 jaar specialist in badkamer accessoires

Door haceka
13 mei 2024
haceka

In het schitterende jubileumjaar van Haceka vieren we met trots een eeuw van ongeëvenaarde ervaring in sanitaire oplossingen. Sinds 1924 biedt Haceka badkameraccessoires die naadloos passen bij een perfecte badkamerstyling. Het Nederlandse ontwerpteam van Haceka staat garant voor trendy designs die moeiteloos meegaan met de tijd. Vakmanschap, kwaliteit, en een tijdloos en trendy design – dat is waar Haceka al bijna 100 jaar voor staat.

Met Haceka ben je verzekerd van kwaliteit

Duurzaamheid is verweven in elk detail van Haceka's toewijding aan het milieu. Dankzij de hoge kwaliteit en vakmanschap van onze producten ben je verzekerd van accessoires die vele jaren meegaan, met tot wel 10 jaar garantie. Ook bieden we een selectie reserveonderdelen aan om de levensduur van onze producten te vergroten. Als onderdeel van ons milieubewuste initiatief, verpakken we sinds vorig jaar onze producten in duurzaam karton om het gebruik van plastic te minimaliseren

En er is meer op komst! Haceka breidt later dit jaar de Kosmos-serie uit met nieuwe kranen en badgrepen in diverse modellen. 

Ontdek de perfecte combinatie van traditie, stijl en duurzaamheid met Haceka - waar jouw badkamerbeleving begint en blijft stralen.

Deco-spiegels met handige kunststofachtergrond

Image

Onze Deco-spiegels combineren elegantie met praktisch nut, waardoor jouw badkamer een stijlvolle oase wordt. Wat deze spiegels extra bijzonder maakt, is het gebruik van een kunststofachtergrond in plaats van hout, waardoor ze perfect geschikt zijn voor gebruik in de badkamer.

Exclusieve Giftsets: Upgrade je badkamer met onze bestsellers!

haceka badkameraccessoires, toiletborstel, toiletpapierhouder, handdoekhaakje kosmos giftset

Vanaf nu zijn onze meest verkochte producten, zoals de toiletrolhouder zonder klep, dubbelhaakje en wc-borstelhouder van de Kosmos en de IXI, als actie giftset verkrijgbaar. Deze zijn eenvoudig aan te vullen met de rest van ons assortiment.

Meer weten?

Op de Haceka website zijn alle artikelen te vinden, samen met inspiratie foto’s, handleidingen en onze nieuwe brochure!

Ontdek Haceka