GRUNDFOS ISOLUTIONS, INTELLIGENTE EN ENERGIE-EFFICIËNTE POMPOPLOSSINGEN

Door Grundfos
5 september 2023
Grundfos

Grundfos iSOLUTIONS levert intelligente pompen, cloud-connectiviteit en digitale diensten voor industriële toepassingen zoals waterzuivering, industriële koeling, ketels en wassen & reinigen. Ontdek hoe u uw hele systeem kunt besturen, bewaken en optimaliseren, zelfs voor de meest veeleisende toepassingen.

Intelligente oplossingen

Grundfos iSOLUTIONS brengt een nieuw tijdperk van intelligentie naar pompsystemen en watertechnologie, met oplossingen die niet naar de afzonderlijke componenten kijken maar die het hele systeem optimaliseren.

Jarenlange ervaring

Gebaseerd op grondige kennis van water maakt Grundfos iSOLUTIONS gebruik van intelligente pompen, cloud-connectiviteit en digitale diensten. Samen zorgen ze voor real-time bewaking, besturing op afstand, storingsvoorspelling en systeemoptimalisatie om u te helpen een nieuw prestatieniveau te bereiken.

Automatisering en digitalisering

Met behulp van alle aandacht en de middelen die er in alle consumenten- en industriële ontwikkelings- en productiesectoren uitgaan naar automatisering, connectiviteit en digitalisering hebben wij hiermee een enorme impact op alle niveaus. Ongeacht waar het toe leidt, is het van belang dat we ons richten op datgene wat echt toegevoegde waarde biedt voor de klant en voor onszelf. Daarbij moeten we de aandacht meer richten op de wensen van de klant dan op de mogelijkheden die de nieuwe technologie biedt. Doordat we de juiste producten aanbieden, de wensen van de klant begrijpen en over systeemkennis beschikken (de pijlers van Grundfos iSOLUTIONS) in combinatie met intelligente connectiviteit, zullen wij met Grundfos nog vele jaren een toonaangevende positie vervullen.

Plug & Play oplossingen

Grundfos iSOLUTIONS biedt een slimme en gemakkelijke manier voor connectiviteit met plug-&-play-oplossingen en levert applicatiespecifieke oplossingen die gegevens omzetten in inzichten en acties, waardoor betrouwbaarheid, eenvoud en voorspelbaarheid toeneemt. Grundfos iSOLUTIONS kan uw dagelijkse workflow verbeteren en de systeemprestaties maximaliseren.

Praktijkvoorbeeld: Suntory Beverage & Food bouwt pompen om en bespaart hiermee 40-60% aan energie.

De producent van enkele van de meest iconische frisdranken van het Verenigd Koninkrijk, had beloofd de CO2- emissies tegen 2030 met 50% te verminderen ten opzichte van 2015 en tegen 2050 netto nul te bereiken. Zij waren zich bewust dat hun pompen allesbehalve zuinig waren, en zo kwamen zij op het idee dat een pomprenovatie niet alleen de processen kon verbeteren, maar ook kon helpen bij het verminderen van de CO2-uitstoot. Lees er hier alles over.

Praktijkvoorbeeld: Veilige, effectieve waterbehandeling in koeltorens.

Lees hier alles over een Grundfos-klant die Grundfos iSOLUTIONS heeft geïdentificeerd als de juiste keuze voor het oplossen van zijn uitdagingen bij waterbehandeling in koeltoren.

Ontdek hier het assortiment van Grundfos