GROHE breidt aanbod inbouwdouchesets uit

Door GROHE
5 april 2024
GROHE

GROHE breidt zijn aanbod aan inbouwdouchesets uit. Diverse modellen van de populaire GROHE Rainshower en de recent gelanceerde bestseller GROHE Tempesta worden aan het assortiment inbouwdouchesets toegevoegd. Met de GROHE inbouwdouchesets bent u met de aanschaf van één set, direct van alle onderdelen voorzien: van hoofd- en handdouche tot thermostaatkraan. De universele inbouwbox GROHE Rapido SmartBox belooft bovendien een vlotte installatie.

Doucheoplossingen voor elke badkamer

Dankzij de veelzijdigheid van GROHE douches vindt u altijd de juiste oplossing voor uw klanten. De inbouwdouchesets zijn vanaf nu ook verkrijgbaar met de populaire GROHE Rainshower Mono hoofddouche met zijn luxueuze diameter van 310 cm en de intuïtieve GROHE Rainshower SmartActive handdouche. Ook de recent gelanceerde bestseller GROHE Tempesta 110 handdouche, die perfect aansluit bij de GROHE Tempesta 250 hoofddouche, wordt toegevoegd aan de inbouwdouchesets. De doucheoplossingen zijn verkrijgbaar in een rond of vierkant design, en binnen verschillende prijssegmenten. Zo is er een goede keuze te maken voor elke smaak en budget.

GROHE Rapido SmartBox voor gemakkelijke installatie en flexibiliteit

De perfect op elkaar afgestemde doucheoplossingen maken adviseren en kiezen een stuk gemakkelijker, en garanderen daarnaast een probleemloze installatie. De GROHE Rapido Smartbox, die bij iedere set is inbegrepen, kan tot wel drie douche- of badvulfuncties uitvoeren. Dat maakt deze inbouwbox te combineren met meer dan 200 verschillende GROHE eengreepsmengkranen, thermostaten én met de GROHE SmartControl producten. De afwerksets zijn slank met een diepte van slechts 43 mm. Ook zijn ze na montage nog 6° bij te stellen voor perfecte uitlijning. Dit biedt u meer flexibiliteit, zowel bij de installatie als bij aanpassingen achteraf.

Ontdek GROHE