Gewoon schoon - Geberit AquaClean, dé douchewc

Door Geberit
31 mei 2024
Geberit

Ontdek de Geberit AquaClean douchewc: de perfecte combinatie van hygiëne, comfort en innovatie. Met geavanceerde technologieën zoals WhirlSpray biedt deze wc een fris en schoon gevoel.

Het frisse gevoel

Water is essentieel voor de dagelijkse lichaamsverzorging. Het zorgt voor een aangenaam zachte, optimale reiniging. Steeds meer mensen kiezen daarom voor de natuurlijke wc-hygiëne met water in plaats van papier. De Geberit AquaClean douchewc zorgt voor optimale hygiëne en geeft met één druk op de knop de hele dag door een gevoel van frisheid.

Wat is een douchewc

Moderne douchewc's zijn op het eerste gezicht nauwelijks te herkennen. De douchearm is verborgen in het keramiek. Voor en na gebruik wordt de douchekop met water gespoeld, zodat hij altijd schoon is. Met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie zorgt met een laag waterverbruik voor een optimale intieme hygiëne. Geberit AquaClean douchewc's zijn verkrijgbaar in diverse varianten en modellen, waaronder de Geberit AquaClean Mera, Sela, Tuma en nieuw in het assortiment de Alba.

Geberit AquaClean Alba

Maak kennis met de AquaClean Alba douchewc: Geberit's elegante toevoeging aan de AquaClean familie is het perfecte instapmodel. De fundamentele functies in combinatie met het slanke en elegante design maken dit de perfecte aanvulling voor elke badkamer. De nieuwe AquaClean Alba beschikt over de revolutionaire en gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie. De effectieve TurboFlush spoeltechnologie zorgt voor een bijzonder stille en grondige spoeling van het spoelrandloze keramiek. Daarnaast is de AquaClean Alba eenvoudig te reinigen vanwege het randloze ontwerp.

Eenvoudig geïnstalleerd

Het nieuwe gietproces is mogelijk dankzij de toevoeging van een inklikbare montagebeugel voor bevestiging aan de muur in plaats van een keramische achterwand. De Easy Fast Fix bevestigingstechnologie van de douchewc maakt de installatie nog eenvoudiger.

Eenvoudig verpakt

De drastisch vereenvoudigde, montagevriendelijke verpakking van de AquaClean Alba zorgt ervoor dat bij de installatie één doos plus één installateur voldoende is. De geoptimaliseerde verpakking vermindert het totale volume aanzienlijk en minimaliseert het afval. Dat maakt het leven van de installateur een stuk eenvoudiger.

Ontdek Geberit AquaClean Serie