SensoWash D-Neo

Door Duravit
7 juni 2024
Duravit

Als aanvulling op de succesvolle D-Neo-familie presenteert Duravit de SensoWash® D-Neo: een compacte douche-wc. Het heldere, rechtlijnige design past discreet in elke ruimte en bij alle Duravit series. Met uitgekiende techniek, standaardfuncties en geïntegreerde stoelverwarming biedt ook dit model aangenaam douche-wc-comfort.

Comfort en hygiëne in één

Douche-wc’s behoren steeds vaker tot de standaard van moderne badkamerinrichtingen. Met de productcategorie SensoWash®, die verschillende modellen voor verschillende behoeften omvat, heeft Duravit een synoniem voor moderne, hoogwaardige douche-wc-hygiëne neergezet.  

Het nieuwe douche-wc-model garandeert een aangenaam comfort dankzij technische verfijningen: van verschillende instelmogelijkheden voor de douchestraal tot  traploos instelbare zittingverwarming. De functies worden intuïtief bediend via een afstandsbediening.

Maximale veiligheid

Ook de SensoWash® D-Neo garandeert maximale veiligheid: zoals het gebruik van bijzonder hygiënische materialen zoals roestvrij staal voor de douchestang, aparte sproeiers voor de ladydouche, de positionering van de douchestang boven het keramische deel en de automatische voor- en nareiniging van de douchestang wanneer deze ingeschoven is. Duravit Rimless®-technologie en het zeer effectieve, antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur zorgen ook voor optimale hygiëne. Al na zes uur is ca. 90% van de bacteriën geremd, na 24 uur is ca. 99,9% van de bacteriën (bijv. E. coli-bacteriën) geremd.

Esthetische meerwaarde

De volledige technologie is discreet geïntegreerd in de keramische behuizing, de pure esthetiek past perfect bij alle Duravit-designseries en is nog steeds een uniek verkoopargument.

Ontdek Duravit SensoWash D-Neo