Duo design in uw sanitaire ruimte!

Door Delabie
13 mei 2024
Delabie

Voortaan biedt DELABIE de perfecte combo voor een optimale hygiëne! De TEMPOMATIC 4 en BINOPTIC elektronische wastafelkranen kunnen immers gecombineerd worden met een bijpassende elektronische zeepverdeler.

Gemeenschappelijk design

DELABIE, expert in sanitaire uitrusting voor publieke ruimten, presenteert de TEMPOMATIC 4 en BINOPTIC zeepverdelers. Deze zeepverdelers hebben een design gelijkaardig aan datgene van hun gelijknamige kraan, waardoor ze perfect bij elkaar passen. Hun design, moderne en universele vormgeving en uitvoering in rvs zal sanitaire ruimtes van openbare gebouwen verfraaien. Deze ruimtes worden immers beschouwd als uithangbord voor de volledige instelling op het gebied van hygiëne en design.

Totale hygiëne

Het wassen van de handen is de basis van een goede hygiëne en een efficiënte maatregel tegen bacteriën. De elektronische bediening van zowel de kranen als de zeepverdelers verhoogt deze efficiëntie. De detectie van de handen gebeurt automatisch door middel van een infrarood oog. De regelbare detectieafstand vermijdt manueel contact met de kraan of verdeler en voorkomt zo elke vorm van besmetting via de handen.

90% waterbesparing

Met de TEMPOMATIC 4 en BINOPTIC kranen kan tot 90 % water bespaard worden, in vergelijking met klassieke kranen. De bijhorende zeepverdelers bieden op hun beurt een oplossing tegen zeepverspilling. Dankzij de antidrup doseerpomp wordt immers steeds de vereiste hoeveelheid zeep voor een doeltreffende reiniging van de handen geleverd.

Vloeibare zeep, schuimzeep… en gel!

Hoewel de verdelers zowel compatibel zijn met vloeibare zeep als schuimzeep, zijn de versies met reservoir voortaan ook geschikt voor hydro-alcoholische gel.

Het slimme reservoir

Zeepverdelers behoren vaak tot moeilijk te bereiken accessoires in sanitaire ruimtes, doordat de reservoirs zich vaak onder het blad of in slecht toegankelijke ruimtes bevinden. De TEMPOMATIC 4 en BINOPTIC elektronische zeepverdelers vereenvoudigen het vullen van het reservoir. Het innovatieve en unieke kliksysteem van het afneembaar reservoir is zeer intuïtief en werd ontwikkeld voor meer gebruiksgemak, waardoor het onderhoudspersoneel deze gemakkelijk kan gebruiken.

Divers aanbod

De BINOPTIC elektronische zeepverdeler is beschikbaar in verchroomd of zwart RVS 304. Hij is zowel beschikbaar op blad als wandmodel. De TEMPOMATIC 4 elektronische zeepverdeler is eveneens beschikbaar als blad- en wandmodel, met uitvoering in verchroomd RVS 304.

Ontdek Delabie TEMPOMATIC 4 en BINOPTIC zeepverdelers