TE WEINIG WATERDRUK TIJDENS HET DOUCHEN?

Door DAB
6 september 2023
DAB

Door drukte op het waternet, de toenemende hoogbouw en het gebruik van waterontharders ervaren steeds meer huishoudens in Nederland een tekort aan waterdruk in hun woning. Hierdoor is die stevige douchebeurt voor veel Nederlanders helaas niet haalbaar.

Constante waterdruk op alle tappunten

De DAB Esybox Mini3 verhelpt dit probleem door te zorgen voor een constante druk op alle tappunten in uw woning, zelfs bij gelijktijdig gebruik. Staat u dus net lekker onder uw regendouche en de vaatwasmachine vraagt om water? Geen probleem de Esybox Mini3 zorgt dat de druk niet wegvalt en u zorgeloos kunt genieten van uw douchemoment.

Beveiliging

Bovendien is de Esybox mini3 als enige voorzien van een ingebouwde onderdukbeveiliging die ervoor zorgt dat de druk vanuit het waterleidingnet niet negatief beïnvloedt wordt door de pomp. Daarom voldoet de Esybox Mini aan de richtlijnen van de VEWIN-wet die de kwaliteit van het drinkwater in Nederland beschermt.

Frequentiegestuurd systeem

De Esybox Mini3 is uitgerust met een frequentie gestuurd systeem, wat ervoor zorgt dat de pomp alleen de toeren draait die benodigd zijn om het systeem onder druk te houden. Zet u de keukenkraan aan, dan zal de pomp rustig draaien. Staat u onder de douche en de vaatwasser vraagt om water? Dan zal de Esybox Mini3 in een hoger toerental draaien maar bij het maximale toerental nog altijd slechts 45 db(A) aan geluid produceren.

DAB live bekijk en controleer je verbruik

We hebben het potentieel van digitale technologieën benut om de DAB Live! App te combineren met de Esybox Mini3. Hierdoor kunt uw water en energie verbruik minimaliseren door de inzichten en adviezen die de app weergeeft en uw wooncomfort maximaliseren door de slimme comfort functies.

DAB live bekijk altijd de status van uw installatie

DAB live bekijk altijd de status van uw installatie Met de DAB live app kunt u de status van uw installatie altijd bekijken en mocht er iets misgaan, dan stuurt de app je een melding om contact met ons op te nemen via het contactverzoeken menu in de app. Er is dus altijd hulp bij de hand.

Direct bestellen