RVS VLOERPUTTEN EN AFVOERGOTEN VOOR HEEL ONDERNEMEND NEDERLAND

Door Aquaberg
6 juni 2023
author-image

Business Line van Aquaberg is een serie rvs vloerputten en afvoergoten waar een slimme, hygiënische oplossing voor waterafvoer het verschil maakt.

Hygiëne, kwaliteit en slipveiligheid hand in hand gaan

De U-vormige rand van de vloerput is standaard voorzien van epoxy, hetgeen de afvoerput veel sterker maakt. Bovendien voorkomt dit bacterievorming. De roosters zijn in vier uitvoeringen leverbaar met een maximale belasting tot 5000 kg. Door de optimale afvoercapaciteit van de Business Line vloerputten en afvoergoten gaat het schoonmaken van de vloer eenvoudig en snel.

Aquaberg Business Line Compact

Met de nieuwe Business Line Compact keukengoot voorziet u elke keuken, supermarkt, snackbar of slagerij van kwalitatieve afvoer. Het duurzame en stevige ontwerp zorgt ervoor dat u jarenlang geen omkijken meer heeft naar uw afvoer. De Business Line Compact afvoergoten worden standaard geleverd met een maasrooster en zijn belastbaar tot 1500 kg. Het uitneembare filter maakt onderhoud gemakkelijk, wat voor een nog hogere hygiëne zorgt.

Veiligheid voor alles

Het antislip rvs maasrooster zorgt ervoor dat lopen over het rooster veilig blijft, óók als er veel vocht op de vloer ligt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over slipgevaar door een gladde afvoergoot. De keukengoot kan een grote hoeveelheid water verwerken en maakt daardoor kort werk van het afvoeren van al uw spoelwater, zelfs als u direct een schoonmaakmachine leegt in de afvoer.

Duurzaam, gunstig geprijsd en uit voorraad leverbaar

Bij Aquaberg is kwaliteit van uiterst belang, maar ook een scherpe prijs heeft onze aandacht. Wij werken er dan ook hard aan om kwaliteit voor een scherpe prijs te leveren. Onze kwalitatieve producten gaan lang mee en werken daardoor ook mee aan een meer duurzame bouw.

Ontdek Aquaberg