DE NIEUWE COMPLETE BADKAMERSERIE D-NEO

Door Duravit
7 juni 2022
Duravit

Met de D-Neo serie kan elke badkamer individueel worden vormgegeven met hoogwaardig keramiek, meubels, een breed scala aan ligbaden en bijpassende kranen van D-Neo in de beste kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs.

Een revolutie in het instapsegment in de badkamer

Met de D-Neo serie kan elke badkamer individueel worden vormgegeven met hoogwaardig keramiek, meubels, een breed scala aan ligbaden en het bijpassende kranenassortiment van D-Neo in de beste kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs.

Design opties

De diversiteit van D-Neo presenteert zich van wastafels, meubels en inbouwwastafels tot fonteintjes en opzetwaskommen. De opstaande rand van de wastafels zorgt voor een hoge herkenningswaarde. Asymmetrische wastafels gecombineerd met bijpassende onderkasten zijn voor iedere badkamer een blikvanger. De wastafels zijn ovaal of rond verkrijgbaar en bevestigen zo de designdiversiteit van D-Neo.

Schoon toilet

Alle toiletten zijn uitgerust met Duravit Rimless®-technologie, optioneel verkrijgbaar met het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur en bereiken perfecte spoelresultaten met slechts 4,5 l.   Er is ook een bijpassend bidet uit de D-Neo-serie.

Fluweelzacht ligbad

Een ander hoogtepunt in dit prijssegment is het vrijstaande ligbad van DuraSolid® met een fluweelzachte look en feel, waarvan de vorm is gebaseerd op de ovale opzetwaskom. Met een lengte van slechts 1600 mm zet hij ook perfect de toon voor kleine badkamers.

Dit artikel is eerder verschenen in SanitairID voorjaar 2022