VERNIEUWDE EUROSMART KEUKENKRANEN: PRAKTISCH MET EEN UNIEK DESIGN

Door GROHE
1 juni 2021
GROHE

De verwachtingen van consumenten met betrekking tot een keuken en keukenkraan liggen steeds hoger. Met de gemoderniseerde update van de populaire klassieker Eurosmart, biedt GROHE een product dat bij iedere keuken past.

Met nieuwe designopties, functies en gemakkelijke installatie tegen een betaalbare prijs, stelt GROHE Eurosmart installateurs en planners in staat een kostenefficiënt assortiment te bieden dat voldoet aan de behoeften van hun klanten.

      

HUPPE

GROHE Eurosmart – past perfect in elk project

GROHE Eurosmart bestaat in U- en C-vorm, lage, middelhoge en hoge uitlopen en in twee afwerkingen: glanzend chroom of mat Supersteel. Bovendien is de kraan ook verkrijgbaar als wandkraan. Handige functies zorgen voor extra comfort. Denk hierbij aan uittrekbare en draaibare uitloopvarianten en verschillende sproei-opties. Varianten met duurzame kenmerken maken de keuken klaar voor de toekomst. Omdat Eurosmart-kranen uitgerust zijn met GROHE SilkMove ES helpen ze de gebruiker energie te besparen. Bovendien hebben Eurosmart-kranen met GROHE EcoJoy een straal die de watertoevoer vermindert zonder afbreuk te doen aan de prestaties, perfect om water te besparen tijdens het afwassen.

      

HUPPE

GROHE Eurosmart – Een veilige keuze

GROHE Eurosmart biedt nog meer voordelen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dankzij het innovatieve zinkspuitgietproces biedt Eurosmart klanten veilig waterplezier. Niet alleen is het oppervlak van de kraan naadloos gesloten zodat onzuiverheden niet kunnen binnendringen, maar er zijn ook aangepaste binnenleidingen om ervoor te zorgen dat het water lood- en nikkelvrij is. Omdat er geen contact is tussen deze binnenleidingen en de kraan zelf, is er een barrière tussen het hete water en het buitenoppervlak, wat brandwonden helpt voorkomen. Dat maakt de GROHE Eurosmart-kranen extra veilig, vooral voor gezinnen met kinderen.

      

Eenvoudige installatie dankzij GROHE Fast Fixation Plus

GROHE Fast Fixation Plus zorgt voor een probleemloze installatie van de Eurosmart-keukenkraan in eenvoudige stappen. Het snelle montagesysteem bespaart tijd - de montagetijd wordt tot 70 procent korter - en stelt installateurs in staat om efficiënt aan de wensen van klanten te voldoen. Voor complete keukenoplossingen biedt GROHE ook een breed assortiment aan bijpassende spoelbakken, accessoires en afvoersystemen. Er bestaat geen eenvoudigere manier om klanten een slimme keukenupdate te bieden.

Ontdek GROHE Eurosmart Keukenkranen