SNELLERE MONTAGE MET DE NIEUWE GROHE RAINSHOWER SMARTACTIVE HANDDOUCHE

Door GROHE
10 mei 2021
GROHE

De nieuwe GROHE SmartTip op de handdouche zorgt voor het makkelijk wisselen tussen de straalsoorten. De innovatieve GROHE DripStop technologie minimaliseert nadruppen in de Rain en Jet modes. Snellere montage door de praktische installatiehulp GROHE TileFix en QuickFix.

Technische Unie Piaggio Roadtrip

Onder het  genot van een goed kop koffie vertellen Sjoerd en Wouter van GROHE u alles over hun nieuwste noviteiten. Veel kijkplezier!

Rainshower Smartactive handdouche

GROHE

GROHE introduceert de nieuwe Rainshower SmartActive handdouche. Deze douche bevat slimme functies en intuïtieve bediening die gebruikers een extra comfortabel douchemoment biedt. Met deze introductie speelt GROHE in op het toenemende belang van douchen als onderdeel van een wellness ervaring in huis. De bijpassende glijstang kan door middel van de verstelbare wandhouder op bestaande boorgaten worden gemonteerd. In geval er een diepte verschil is tussen beide wandhouders (bijv. doucheruimte is niet tot bovenaan betegeld) dan compenseert de wandhouder dit diepte verschil. Hiermee wordt de montage tijd voor de installateur flink geminimaliseerd.

Slimme functies voor maximaal comfort

GROHE

Dankzij twee nieuwe technologieën is de GROHE Rainshower SmartActive handdouche de meest innovatieve handdouche in het GROHE-assortiment. De GROHE SmartTip-bediening op de ergonomisch ontworpen handdouche maakt het makkelijk om te schakelen tussen drie straalsoorten. Ronde en stervormige ‘jets’ zorgen voor een krachtige ActiveMassage straal. De Jet straal geeft het lichaam nieuwe energie en spoelt bijvoorbeeld shampoo snel uit. Als een lagere waterdruk de voorkeur heeft, zorgen de rond geplaatste sproeiers voor een zachte regenbui, de Rain straal. Met de GROHE DripStop-functie in de Rain en Jet modes wordt hinderlijk nadruppelen geminimaliseerd.

De GROHE Rainshower SmartActive handdouche is verkrijgbaar in twee maten (130 mm en 150 mm), in 11 kleuren (GROHE Colors-collectie, met verchroomde of witte sproeiplaat) en in twee verschillende designs (rond of vierkant). Dit kan perfect gecombineerd worden met hoofddouches zoals de GROHE Rainshower 310 SmartActive of Rainshower 310 Mono en thermostaten of de innovatieve GROHE SmartControl douchebediening. De bijpassende glijstang met een diameter van slechts 22 mm die perfect past bij het slanke Rainshower SmartActive-design maakt de douche-evaring compleet.

Het meegeleverde glijstuk is verstelbaar en het GROHE EasyReach-plankje kan worden gebruikt voor douchegels en shampoos. Door het praktische QuickFix-systeem kunnen de bovenste en onderste wandhouders worden aangepast aan bestaande boorgaten. Aangezien 41 procent van de Nederlanders in de nabije toekomst graag van handdouche wil wisselen is dit een ideale oplossing. En dankzij TileFix (diepte compensatie in de bovenste wandhouder) behoren diepte compensatie blokjes tot het verleden. Al deze functies verminderen de tijd die nodig is voor de montage. De GROHE Rainshower SmartActive biedt maximaal gemak - zelfs tijdens de montage.