Eenheid creëren in de badkamer was nog nooit zo makkelijk!

Door Technische Unie
19 november 2023
Technische Unie

In sommige badkamers kunt u écht uitpakken met het beste van het beste. Met topkwaliteit kranen, het mooiste keramiek en de allernieuwste technieken. En omdat elke leverancier zijn eigen specialiteit heeft, rijst de vraag: hoe houd je eenheid? Een aantal fabrikanten creëerde hiervoor de perfecte oplossing. De kleurstelling van hun kranen, accessoires, douchegoten en douchewanden sluit naadloos op elkaar aan. Creëer de ultieme wellnessbeleving én een krachtig totaalbeeld.

De opkomst van kleur in de badkamer biedt talloze mogelijk - heden om te laten zien wie je bent. Een luxe uitstraling of juist een industriële, een minimalistische of een uitbundige: alles is mogelijk tegenwoordig. Maar de komst van kleur en de bijbe - horende mogelijkheden, bracht ook een praktisch probleem met zich mee. Namelijk: kleurverschil. Nét een andere kleur zwart, of nét een minder glimmende uitvoering van dezelfde kleur, dat is natuurlijk een doorn in het oog. Om te zorgen dat alle elementen in de badkamer tóch keurig op elkaar zijn afgestemd, kijken verschillende leveranciers hoe ze op elkaar kunnen aansluiten.

Samen sterk

Een prachtig voorbeeld van feilloze afstemming is de winnende combinatie van douchewanden van Novellini, douchegoten van Easy Drain en kranen van hansgrohe. Novellini, Easy Drain en hansgrohe hebben de nieuwste trends gevolgd door kleuren toe te voegen aan hun productassortiment. Qua kleur sluiten deze producten nu dus naadloos op elkaar aan. 

Mix en match

De gekleurde douchewanden Coloratissimi van Novellini stemt u moeiteloos af op de kranen van hansgrohe en douchegoten van Easy Drain. De kleuren van hansgrohe FinishPlus zijn verkrijgbaar voor douchewanden in de Novellini H ART-serie. Daarbij kunt u ook verschillende glassoorten naar hartenlust met elkaar combineren. Geribbeld figuurglas of geborsteld brons zorgen voor net wat meer privacy én natuurlijk een luxe uitstraling. De gekleurde profielen zijn ook beschikbaar voor de N180: een serie luxe douchedeuren die automatisch sluiten als de hoek kleiner dan 90° wordt. Het softclose-systeem zorgt daarbij voor een zachte sluiting. 

Stijlvolle krachtpatser

De R-Line Clean Color van Easy Drain is ook verkrijgbaar in dezelfde kleurlijn, en dus goed te combineren voor een aantrekkelijk geheel. Hij is mooi vormgegeven én bijkomend voordeel: hij is ook nog eens superpraktisch! Deze douchegoot is namelijk voorzien van de krachtige en onderhoudsarme Dryphon® Techniek. Dat betekent minder schoonmaken en meer tijd voor ontspanning.

Eenheid voor elk segment

De kleuren komen terug in alle kranen en douchesystemen van hansgrohe, van het instapsegment tot de absolute top. De nieuwe kranen van de lijn Tecturis zijn verkrijgbaar in een rond design (Tecturis S) en een strak hoekig design (Tecturis E). En uiteraard zijn de topkranen van AXOR, een exclusief merk van de Hansgrohe Group, ook in deze kleuren verkrijgbaar. Het robuuste, uitgesproken en onderscheidende design hiervan maakt de badkamer helemaal af. 

Lees het hele artikel in SanitairID najaar 2023