ONTDEK HÜPPE XTENSA FRAME

Door HÜPPE
15 maart 2021
author-image

De HÜPPE Xtensa Frame verenigt de voordelen van een Walk-In-douche optimaal met die van een douchecabine met schuifdeursysteem: royale instap, hoge transparantie en uitgebreide spatwaterbescherming.

Inspiratie

Ongedwongenheid en stijl: Douchecabines uit de innovatieve serie HÜPPE Xtensa Frame verbinden aangenaam comfort met een trendy styling van Phoenix Design! De HÜPPE Xtensa Frame inspireert als schuifdeur  douche op de vloer met een zeer transparante  schuifdeur, met een  royale instap en verstelbereik. Deze maken de HÜPPE Xtensa Frame tot een schuifdeur-douche met de charme van een Walk-In-douche.

Features

Het smalle wandprofiel maakt het mogelijk dat de schuifdeur bij het openen vrijwel geheel achter het vaste segment verdwijnt - voor een maximaal instapbereik! De rolgeleiding van de HÜPPE Xtensa Frame schuifdeur  Walk IN maakt het licht openen en sluiten mogelijk, vrijwel onhoorbaar, dankzij geluidsarme looprollen. De HÜPPE Xtensa Frame kan ook comfortabel in een nis worden geïnstalleerd of met een vaste zijwand tot een gesloten douche worden  gecombineerd.  Daarnaast zorgt het extreem vlakke loopprofiel voor een vrijwel drempelloze toegang.

HUPPE

Design

Douchen op het hoogste niveau met de douchecabine HÜPPE Xtensa Frame! De nieuwe schuifdeurtechnologie maakt bij de vlak op de vloer gemonteerde douche een tot nu toe ongekende elegantie mogelijk. Deze wordt niet in de laatste plaats ondersteund door het consequent reduceren van metalen componenten. Verder heeft de HÜPPE Xtensa Frame een mooie doorlopende greeplijst wat zorgt voor eenvoudige bediening van de Walk In naar schuifdeur op elke hoogte. Zit uw maat er niet bij dan is de Hüppe Xtensa Frame ook in maatwerk mogelijk. De Xtensa Frame wordt standaard geleverd in Helder AntiPlaque glas en  is leverbaar in de profielkleuren Hoogglans Zilver en Black Edition.

  • Royale instap breedte
  • Mooi strak en innovatief Design
  • Standaard  helder glas met  anti-plaque behandeling
  • Speciaal maatwerk mogelijk
  • 5 jaar garantie CE en TÜV-gecertificeerd

Ontdek HÜPPE Xtensa Frame