OPTIMALE HYGIËNE  MET GROHE SENSOR KRANEN 

Door GROHE
27 mei 2020
GROHE

GROHE produceert al sinds jaren infraroodproducten met touch-free bediening voor optimale hygiëne, waarbij gegarandeerd wordt dat de waterstroom bij alle kranen betrouwbaar en nauwkeurig start en weer stopt.

Sensor kranen bieden niet alleen maximale bescherming tegen de verspreiding van bacteriën, ze zijn ook bijzonder zuinig, omdat ze exact de benodigde hoeveelheid water afgeven. Daarnaast zijn er steeds meer huishoudens die er uit hygiëne-oogpunt voor kiezen om een sensor kraan in de wc of badkamer te plaatsen.

De GROHE Eurosmart Cosmopolitan E en de Euroeco Cosmopolitan E-series bieden een ruim aanbod aan sensor kranen in diverse hoogtes en lengtes van uitlopen, met of zonder menging. Zo is er voor iedere ruimte een perfecte oplossing. De sensor kranen van GROHE combineren contactloze technologie met een strak design. Een andere typische eigenschap is de naadloze overgang van body naar uitloop, wat zorgt voor maximale hygiëne en eenvoudig schoonmaken. Efficiënte technologie zorgt ervoor dat water en energie alleen gebruikt worden indien nodig.

GROHE sensor kranen

GROHE Eurosmart Cosmopolitan E
Bestel direct

GROHE Eurosmart Cosmopolitan E
Bestel direct

Euroeco Cosmopolitan E
Bestel direct

Euroeco Cosmopolitan E
Bestel direct

Het laatste in sanitair