VEILIGHEID VOOROP MET GROHE THERMOSTAAT KRANEN

Door GROHE
26 augustus 2020
GROHE

GROHE-thermostaatkranen zijn veilig, functioneel, betrouwbaar en ze zien er ook nog eens mooi uit. Graag brengen wij onze nieuwste thermostaatkraan-series onder de aandacht: de Grohtherm 1000 Performance en de Grohtherm 800 Cosmopolitan.

Laatste veiligheidstechnologieën

De Grohtherm 800 Cosmopolitan is net als de Grohtherm 1000 Performance voorzien van GROHE’s laatste veiligheidstechnologieën. Denk aan de GROHE Turbostat technologie die zorgt dat de douche snel op de juiste watertemperatuur is en deze ook tijdens de gehele douche constant blijft. De GROHE Safestop is een must-have als kinderen de douche gebruiken. Deze functie zorgt er namelijk voor dat de watertemperatuur niet hoger dan 38°C komt. Daarnaast is de SafeStop Plus een temperatuurbegrenzer die optioneel tijdens de installatie in de temperatuurgreep kan worden gemonteerd om te zorgen dat de maximale watertemperatuur niet hoger dan 43°C kan worden gezet.

Grohterm 1000 Performance

De Grohtherm 1000 Performance is een thermostaatkraan met een nieuw design passend in de badkamers van nu. Kenmerkend voor de Grohtherm 1000 Performance thermostaatkranen zijn de ProGrip grepen die altijd comfortabel te bedienen zijn, zelfs met ingezeepte handen. En GROHE CoolTouch zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan nooit te heet wordt.

Grohterm 800 Cosmopolitan

De slanke en compacte Grohtherm 800 Cosmopolitan thermostaatkraan met ergonomische metalen grepen biedt kwaliteit, technologie en design voor een aantrekkelijke prijs. Het slanke design is een uitstekende keuze voor badkamers met een moderne stijl.

GROHE thermostaatkranen

Het laatste in sanitair