NIEUW: GROHE RAINSHOWER SMARTACTIVE DOUCHESERIE

Door GROHE
7 oktober 2020
GROHE

GROHE presenteert de innovatieve Rainshower SmartActive doucheserie: een compleet assortiment met zowel handdouches, glijstangsets, badsets als douchesystemen. Met een trendy, duurzaam design is deze doucheserie perfect voor de hedendaagse badkamer.

Oase van rust

De badkamer wordt steeds meer een oase van rust, een plek waar je ontspant. Minimalistisch design en intuïtief gebruik spelen een belangrijke rol. Daarom ontwikkelt GROHE innovaties die duurzaam watergebruik mogelijk maken, zonder afbreuk te doen aan het genieten van water. Ook de nieuwste douche-innovatie uit de GROHE Rainshower-serie, heeft slimme functies en biedt de gebruiker volledige controle dankzij de intuïtieve bediening.

Trendy design

De moderne Rainshower SmartActive douches misstaan niet in de hedendaagse badkamer. De slanke handdouche is beschikbaar in twee ronde formaten 130 mm en 150 mm en een vierkant model van 130 mm. Daarnaast kan men kiezen uit 11 moderne kleuren. Zo wordt het wel erg makkelijk voor de consument om de badkamer in te richten naar zijn of haar persoonlijke smaak.

Slimme functies voor optimaal comfort

Kenmerkend voor de Rainshower SmartActive is de slimme SmartTip technologie. Hiermee kies je gemakkelijk tussen de verkwikkende Rain-straal, de ontspannende ActiveMassage-straal en de Jet-straal, die krachtig genoeg is om shampoo weg te spoelen of de douche schoon te maken. Dankzij de GROHE DripStop technologie wordt het nadruppelen van de douche tot een minimum beperkt. De installatie is ook kinderspel. Dankzij de verstelbare glijstangbevestiging kunnen bestaande boorgaten worden gebruikt bij het plaatsen van de doucheset of het douchesysteem.

Rainshower SmartActive douchesysteem voor een geweldige douche-ervaring

De Rainshower SmartActive douchesystemen combineren de essentiële elementen voor een geweldige douche-ervaring samen met een waaier aan andere voordelen voor optimaal comfort. De complete set bestaat uit een metalen hoofddouche met een diameter van 310 mm, een handdouche met drie heerlijke straalsoorten en een veilige CoolTouch thermostaatkraan die nooit te heet wordt om aan te raken.

GROHE Rainshower SmartActive

Het laatste in sanitair