ONTDEK DE NIEUWE GROHE PLUS KRANEN

Door GROHE
27 mei 2020
GROHE

Het nieuwe assortiment kranen van GROHE PLUS is verfrissend anders qua ontwerp en biedt een nieuw niveau van ergonomisch comfort en praktische functies.

Geniet van meer gebruiksgemak met de M- en L-size PLUS kranen dankzij een 90◦ draaibare uitloop. De uitloop draait soepel naar link en rechts waardoor u gemakkelijk de wasbak kunt spoelen of in alle rust uw gezicht of handen kunt wassen. Door een boog te gebruiken in het ontwerp van het GROHE PLUS-silhouet is er een unieke kraan gecreëerd, die bij uitstek geschikt is voor zowel ronde als kubistische stijlen in de badkamer.

Het assortiment PLUS kranen wordt later in 2020 zelfs nog verder uitgebreid met kranen die een LED- temperatuurdisplay hebben, zodat uw water altijd precies de juiste temperatuur heeft. U heeft de bediening van de kraan met GROHE PLUS met LED-scherm volledig in handen door middel van het innovatieve temperatuurdisplay op de bovenkant van de kraan. Dankzij dit LED-display weet u van moment tot moment altijd hoe warm het water uit de kraan is en dat zorgt voor meer controle en veiligheid in de badkamer. Wanneer de straal stopt, verdwijnt het slimme display weer.

GROHE PLUS kranen

Het laatste in sanitair