WERKKLEDING

Door Technische Unie
31 oktober 2022
author-image

We hebben een uitgebreid voorradig assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en ruime keuze op het gebied van beschermende kleding, comfortabel zittende werkkleding en stevige werkbroeken. Ons kledingassortiment wordt continu uitgebreid en biedt volop modieuze workwear. Alle kleding is online te bestellen via onze website.

Waarom beschermende kleding dragen tijdens je werkzaamheden? Bij ons koop je werkkleding die je goed beschermt in verschillende situaties. Ben je op zoek naar werkkleding met stretch? Werk je veel buiten in wisselende weersomstandigheden? Heb je behoefte aan kniebescherming? Moet je voor jouw werk goed zichtbaar zijn, bijvoorbeeld in de wegenbouw? Allemaal zaken die van belang zijn als je je werkkleding uitkiest.

Comfortabele werkkleding

Beschermende kleding moet comfortabel zijn en lekker zitten. Bovendien moet werkkleding je niet hinderen bij je klus en voldoende bewegingsvrijheid bieden. Ook moet de kleding voldoende ventilerend zijn om te voorkomen dat het van binnen vochtig wordt of juist te veel isoleert, zodat je oververhit raakt. En niet te vergeten: werkkleding moet voldoende zakken hebben voor gereedschap, schroeven en spijkers. Daarom hebben we heel veel werkbroeken in ons assortiment die zijn voorzien van allerlei handige opbergmogelijkheden en slimme functionaliteiten.

Er zijn verschillende soorten beschermende kleding die passen bij verschillende soorten werkzaamheden. Je kan bijvoorbeeld denken aan winterkleding voor werk in de kou en/of regen, hoge zichtbaarheidskleding voor werksituaties waarbij zichtbaarheid van belang.

Onze merken in werkkleding