NIEUWE INLINE-POMP VAN WILO: EFFICIËNTER EN BETROUWBAARDER

Door Wilo
7 juni 2023
author-image

De nieuwe toerengeregelde inline-pomp van Wilo, de Wilo-Yonos GIGA2.0, biedt energie-efficiëntie en betrouwbaarheid. Met IE5 EC-motortechnologie, bewezen pomphydrauliek, CIF-modules en meer, zorgt de pomp voor maximale prestaties.

De nieuwe energie-efficiënte toerengeregelde inlinepomp is breed inzetbaar

De Wilo-Yonos GIGA2.0-I (enkelpomp) en Wilo-Yonos GIGA2.0-D (dubbelpomp) zijn innovatieve toerengeregelde inline-pompen die grote hoeveelheden water over grote opvoerhoogtes transporteren. De nieuwe series beloven een aanzienlijke verlaging van het energieverbruik in verwarmings-, koudwater- en koelwatersystemen. De pomp is uitgerust met IE5-motortechnologie.

Installeren en instellen is een peuleschil

De nieuwste inline toerengeregelde pompen zijn beschikbaar vanaf DN32 en bieden behoorlijke flexibiliteit voor gebruikers. Van beide modellen is de motor draaibaar, net als het display. Dit maakt instellen en aflezen heel eenvoudig.

Met de Wilo-Yonos GIGA2.0 beschik je over de nieuwste technologie in pompsystemen. Het is ontworpen om jouw leven eenvoudiger en efficiënter te maken. Het instellen en aanpassen is geen gedoe meer. Dit door zijn duidelijke menu-structuur, het 2-inch grote kleurendisplay en zijn groene-knop-technologie.

De nieuwe inline-pomp is ideaal voor gebruikers die hun debiet nauwkeurig en accuraat willen regelen. Hij biedt standaard drie bekende instelmodi, waaronder drukverschil constant (Δp-c), drukverschil variabel (Δp-v) en constant (n).

Verbinden van pompen zeer eenvoudig

De Wilo-Yonos GIGA2.0-series bieden gebruikers een ongeëvenaarde integratie met gebouwbeheersystemen. De pompen beschikken over twee relaisuitgangen, waardoor collectieve storings- en bedrijfsmeldingen kunnen worden doorgegeven. Naast de twee relaisuitgangen beschikken de pompen ook over de digitale ingang Extern Uit. Verder zijn de pompen uitgerust met diverse analoge ingangen voor het meten van diverse parameters en beschikt de pomp over Wilo Net. Uiteraard is de pomp ook aan te sluiten op de meest gangbare busprotocollen waaronder BACnet en Modbus. Hiervoor zijn optionele CIF-modules beschikbaar.

Nieuwe pomp vereenvoudigt het assortiment

Wilo, de wereldleider in efficiënte pompen en pompoplossingen, onthulde kort geleden de nieuwe Yonos GIGA2.0-serie. Deze innovatieve reeks pompen vervangt de klassieke VeroLine IP-E en CronoLine-IL-E modellen bij de enkelpompvariant, evenals de VeroTwin DP-E en CronoTwin-DL-E modellen bij de dubbelpompvariant.

De nieuwe Yonos GIGA2.0 is de standaard efficiënte pomp van Wilo

De Wilo-Yonos GIGA2.0-serie is een vernieuwing wat betreft energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit. De IE5 EC-motortechnologie, beproefde pomphydrauliek, heldere menu-structuur via het kleurendisplay, groene-knop-technologie, analoge en digitale interfaces en optionele CIF-modules maken gebruik en bediening zeer comfortabel. De twee series vervangen vier series, wat de keuze vereenvoudigt.

De inline-pomp zijn beschikbaar flensdiameters DN32 t/m DN125. Bovendien zijn er varianten beschikbaar met 1~230VAC 50/60 Hz.

Bekijk hier het Wilo Yonos aanbod