WALRAVEN RVS: EEN VEILIGE KEUZE VOOR VEELEISENDE RUIMTES

Door Walraven
5 november 2021
author-image

Met bijna 80 jaar ervaring in de installatie- en oppervlaktebeschermingsmarkt, begrijpen wij de complexiteit van het selecteren van de juiste materialen en het beoordelen van de corrosiefactoren in het veld. Wij bieden een universeel A4 portfolio voor lichte en middelzware toepassingen, die u de zekerheid biedt die u nodig heeft onder de meest voorkomende omstandigheden.

Het belang van de juiste oppervlaktebescherming

Corrosie verwijst naar de fysisch-chemische interactie tussen het metaal en zijn omgeving. Het is belangrijk te beseffen dat deze interactie kan leiden tot veranderingen in de eigenschappen van het metaal en dat dit kan leiden tot aanzienlijke verminderingen in de prestaties ervan.

Om veranderingen in de eigenschappen van het metaal te voorkomen, is het belangrijk zorgvuldig te werk te gaan bij de keuze van het juiste materiaal voor oppervlaktebescherming. Dit hangt voornamelijk af van de aanwezigheid en de concentratie van corrosiefactoren in de omgeving. Nadat de meest relevante corrosiefactoren zijn geïdentificeerd, is het raadzaam de door ISO 12944 bepaalde richtlijnen te volgen om te bepalen welke oppervlaktebeschermingsmethode het best bij uw omgeving past.

Technische ondersteuning en advies

Walraven biedt een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen in roestvaststaal. In het assortiment vindt u verschillende soorten beugels met en zonder inlage, rails en accessoires zoals onder andere wandplaten, balkklemmen, ankers en diverse verbinders.

Met ons klantgerichte logistieke concept zorgen wij daarnaast voor een snelle levering, die zelfs binnen een week kan plaatsvinden. Bovendien ondersteunen wij op verzoek ook bij het ontwerp, de berekening en de prefabricage van het systeem. Al naar gelang uw individuele eisen, kunnen onze technische ingenieurs u een uitgebreid voorstel doen, inclusief gedetailleerde belastings- en windberekeningen, technische tekeningen en onderdelenlijsten.

Ontdek Walraven RVS