Wallbox Pulsar Pro laadoplossing

Door Wallbox
22 september 2023
Wallbox

De Pulsar Pro is een nieuwe laadoplossing van Wallbox die perfect past bij situaties waarin zakelijk gebruik wordt gemaakt van elektrisch vervoer. De lader is namelijk altijd up en ready door gebruik van 4g, rfid en een vaste laadkabel. Daarmee is een uiterst betrouwbare lader ontworpen, die uiterst vriendelijk is voor gebruikers en eenvoudig te beheren.

Bekijk de innovatie van Wallbox

De perfecte oplossing voor klein zakelijk gebruik

Het is eigenlijk de perfecte oplossing voor klein zakelijk gebruik, waarin meerdere voertuigen moeten worden geladen en gebruiksgemak centraal moet staan. Ondersteuning voor openbare laadfunctionaliten zijn standaard inbegrepen in de myWallbox business software. Daarnaast kan gekozen worden voor een OCCP back-end integratie van een derde partij. Met behulp van OCCP en ingebouwde rfid is automatisch zakelijk verrekenen makkelijk in te regelen.

Zekerheid en gemak voor de installateur

Ook voor de installateur brengt de Pulsar Pro meer zekerheid en gemak. Ten eerste is de behuizing ruimer en wordt gebruik gemaakt van een separate achterplaat waarop de lader kan worden gemonteerd. Dit verhoogt het gemak bij montage en installatie. De lader heeft een voorgeconfigureerde 4g functionaliteit. Ook dat zorgt voor snelheidswinst bij installatie, maar biedt zeker ook een hogere betrouwbaarheid. Software updates kunnen automatisch plaatsvinden en de verbeterde beveiliging tegen cybercriminaliteit en manipulatie is altijd op de laatste stand. Uptime en daarmee klanttevredenheid kunnen wordt gegarandeerd.

Wat is er vernieuwend aan de Wallbox Pulsar Pro?

Laadpaal elektrische auto handen
  • Nieuwe behuizing met losse achterplaat
  • Voorgeconfigureerde 4g
  • RFID geintegreerd in de behuizing

De voordelen van de Wallbox Pulsar Pro

  • Snellere en gebruiksvriendelijkere installatie
  • Verhoogde betrouwbaarheid (uptime) 
  • Vergrote toepassingsmogelijkheden, met name voor de kleinzakelijke markt door gebruik van OCCP en RFID oplossingen essentieel zijn