WAGO IS UW PARTNER VOOR DE DIGITALE TOEKOMST.

Door WAGO
16 augustus 2021
author-image

Een kant-en-klaar recept voor de digitale transformatie bestaat niet. Bedrijven hebben voor hun individuele behoeften op maat gesneden oplossingen nodig. WAGO biedt daarom individuele en aanpasbare oplossingen in plaats van kant-en-klare producten. Dit is terug te vinden in onder andere onze Modulaire software, WAGO Cloud, Cyber Security & Connectivity Hero.

Modulaire software

Ervaar de mogelijkheden van onze open automatiseringsplatformen. Of u zich nu het meest thuis voelt in de wereld van PLC-programmering of embedded programming: bij ons kunt u uw favoriete softwaretools en programmeertalen gebruiken, omdat we het beste van beide werelden combineren. Wij bieden u de grootst mogelijke flexibiliteit en onafhankelijkheid, evenals de mogelijkheid om automatiserings- en IT-oplossingen op één platform te implementeren.

WAGO Cloud

Met de WAGO Cloud wordt de mogelijkheid geboden om gegevens van verschillende machines en installaties centraal op te slaan en deze te analyseren. Bovendien kunnen de controllers van WAGO, inclusief gegevens en bijbehorende applicaties, worden beheerd en bewaakt. De WAGO Cloud is dankzij de intuïtieve en gebruikersvriendelijke bediening ontwikkeld voor gebruikers zonder diepgaande IT-kennis!

Cyber Security

Dankzij de digitalisering, en de Cloud, zijn de gegevens van uw machines, installaties en gebouwen wereldwijd beschikbaar. Om de veiligheid en de integriteit van uw gegevens te waarborgen, moeten deze bij de toegang via het web en bij datatransfers goed beschermd worden. Met de WAGO-controllers PFC100 en PFC200 is een goede bescherming altijd  gegarandeerd.

De controllers PFC100 en PFC200 van WAGO coderen namelijk de gegevens direct in de controller en dragen deze vervolgens via IPsec of OpenVPN-verbindingen aan de Cloud over. De machinegegevens zijn dus optimaal beschermd tegen ongewenste toegang!

Connectivity Hero

De WAGO-controllers en veldbuscouplers kunnen volledig onafhankelijk worden geautomatiseerd, aangezien alle gangbare veldbus- en Ethernet-protocollen ondersteund worden. Dit betekent dat er gebruik gemaakt kan worden van bestaande protocollen maar er ook probleemloos gewisseld kan worden van protocol. In combinatie met onze I/O-systemen wordt de flexibiliteit behouden: met meer dan 500 verschillende I/O modules zijn er veelzijdige mogelijkheden; van de eenvoudige digitale en analoge verwerking van signalen tot branche specifieke communicatiemogelijkheden.

Door deze, en vele andere mogelijkheden, is WAGO uw partner voor de digitale toekomst!

Ontdek WAGO

meer over...