VARTA INDUSTRIAL PRO BATTERIJEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK

Door VARTA
5 september 2023
author-image

In de dynamische en veeleisende wereld van de industrie is betrouwbare stroomvoorziening van cruciaal belang.

Geproduceerd voor professioneel gebruik

VARTA Industrial Pro batterijen zijn speciaal ontworpen en geproduceerd voor professioneel gebruik en presteren daarom opmerkelijk goed in professionele apparaten, zoals zaklampen, beveiligingsapparatuur, communicatieapparaten en meetinstrumenten. Energie op expertniveau met superieure kwaliteit die u onafhankelijk houdt in veel speciale situaties.

Kracht en uithoudingsvermogen

De batterijen bieden de kracht en het uithoudingsvermogen die nodig zijn om u en uw bedrijf draaiende te houden.

  • Lange levensduur: De batterijen hebben een lange levensduur en hebben een gegarandeerde houdbaarheid van 10 jaar (5 jaar voor 9V).
  • Gegarandeerde kwaliteit: De batterijen zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd in Duitsland. Daarnaast zijn deze batterijen gecertificeerd volgens internationale normen, zoals DIN EN ISO 9001:2008 en DIN EN ISO 1 4001:2005, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u hoogwaardige en veilige batterijen gebruikt.
  • Lekvrij: De batterijen zijn 100% lekvrij. Dit voorkomt corrosie en schade aan uw apparaten.
  • Krachtige prestaties: Met een hoge energiedichtheid en langdurige capaciteit zorgen de Industrial Pro-batterijen voor een consistente en betrouwbare stroomvoorziening, zelfs tijdens piekbelastingen.
  • De VARTA Industrial Pro batterijen zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende batterijformaten en worden geleverd in een handige OEM verpakking. Dit zorgt voor een eenvoudige verwerking.