SMA SUNNY TRIPOWER SMART ENERGY HYBRIDE OMVORMER

Door SMA
29 april 2022
SMA

Zonnestroom produceren, opslaan en flexibel verbruiken met de nieuwe hybride omvormer van SMA. Het SMA Energy System Home laat uw klanten toe om meer eigen, groene stroom te verbruiken en hun energiefactuur laag te houden. 

Met 40 jaar ervaring in zonnestroominstallaties en 30 jaar expertise in opslag, brengt SMA met de Sunny Tripower Smart Energy een twee-in-éénoplossing op de markt die uitblinkt op elk vlak. Bovendien laadt deze hybride omvormer de thuisaccu meer dan tweemaal zo snel op en haalt met de Sunny Home Manager 2.0 het maximum uit bewolkte dagen met slechts enkele uren zon. 

De nieuwe SUNNY TRIPOWER SMART ENERGY

De voordelen in één oogopslag 

 • volledig driefasige hybride omvormer voor zowel bestaande als nieuwe zonnestroominstallaties 
 • naadloos te integreren in SMA Energy System Home 
 • snelle inbedrijfstelling met de SMA 360° App 
 • laadt de thuisaccu tot twee keer zo snel 
 • slim laden met extra productie van de zonnepanelen 
 • ingebouwde automatische back-upfunctie 
 • kan laden met zowel zonnestroom als netstroom 
 • SPD type 2 voor DC en AC 
 • 2 MPP trackers 
 • SMA ShadeFix, de geïntegreerde omvormersoftware die de opbrengst optimaliseert in alle omstandigheden, ook bij schaduwvorming 
 • SMA Smart Connected voor automatische monitoring  
 • fabrieksgarantieverlenging van 5 naar 10 jaar – gratis 

Klaar voor de toekomst met slimme energieopslag

Ook wanneer de zon niet schijnt, is er stroom nodig. Opslag van overtollige zonnestroom in een accu voor verbruik later laat uw klanten toe om hun zelfconsumptie te verhogen en minder dure netstroom aan te kopen.  

Zo bereiden uw klanten in Nederland zich alvast voor op het afbouwen van de salderingsregeling. Een accu aangestuurd door een slimme, hybride omvormer is hierbij een belangrijke stap. Een energiesysteem van naadloos op elkaar afgestemde toestellen is de ideale totaaloplossing. 

De Sunny Tripower Smart Energy: het hart van SMA Energy System Home

SMA Energy System Home is de perfecte combinatie van hoogwaardige toestellen, intelligente besturing en uitstekende service. Dankzij de modulaire opbouw is een voordelige start mogelijk. Het systeem kan daarna gemakkelijk op elk gewenst moment worden uitgebreid – afhankelijk van het budget en de behoeften van uw klant. Met de Sunny Home Manager als brein en de Sunny Tripower Smart Energy als kloppend hart van de installatie, kunt u elke woning stap voor stap omtoveren tot een echte Smart Home met optimaal gebruik van de eigen zonnestroom. 

SMA 360° Professional Support

Als leverancier met meet dan 40 jaar ervaring is SMA de ideale partner voor betrouwbare energiesystemen die duurzaam zijn op lange termijn. Onze producten zijn bovendien volledig modulair. Maar we hebben u nog veel meer te bieden. Ontdek onze aanpak met een uitgebreid dienstenpakket waarbij u als installateur centraal staat: 360° Professional Support.   

Download de Brochure 

Ontdek SMA Sunny Tripower Smart Energy