VOOR ELK PROJECT EEN STIEBEL ELTRON SET

Door STIEBEL ELTRON
8 juni 2023
STIEBEL ELTRON

Selecteer snel en eenvoudig warmtepompsets voor uiteenlopende projecten. De sets zijn plug & play installatie oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. Dat noemen wij WP easy: Warmtepomp easier than ever.

STIEBEL ELTRON Premium compact duo Set wit

Gratis eendaagse trainingen

Bij elke set bieden we gratis eendaagse trainingen aan. Zo wordt het installeren en in gebruik nemen van de sets nog makkelijker. Voor elk project en woningtype hebben we de juiste set. Zo zijn hybride oplossingen te vinden in onze H-Line. Sets speciaal voor renovatie zijn ondergebracht in de R-Line. Alle sets specifiek geselecteerd voor nieuwbouw vallen onder de N- Line. We zetten graag vier buitenopgestelde lucht-water warmtepompsets voor jou in de spotlight.

De hybride oplossing

Met WPL 09 ACS Classic Flex Set beschikbaar in de H-Line heb je een all-electric ready oplossing die robuust, toekomstbestendig en compact is. De buitenopgestelde lucht-water warmtepomp wordt gecombineerd met een hydraulische module HM-Trend. De hydraulische module vergemakkelijkt de koppeling van de WPL 09 ACS classic warmtepomp in het hydraulische systeem van de installatie.

Ga de concurrentie aan

De WPL 09 ACS Classic Compact set 1.1 uit onze N-Line is er om de concurrentie aan te gaan binnen nieuwbouwprojecten. Alle hydraulische componenten zijn geïntegreerd in de HSBB 180 Plus, een combiboiler met een inhoud van 178 liter, dit maakt de set eenvoudig en snel te plaatsen en zorgt voor een kostenbesparende installatie.

Grote warmtevraag? Geen probleem!

Zowel in de R-Line als N-Line hebben we de WPL 25 AC Compact duo set 2.1. Deze set heeft namelijk een warmtevermogen bij A-7/W35 van bijna 13 kW. Daarmee dus uitermate geschikt voor grote nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. De integrale opslagtank bestaat uit een boilervat met een capaciteit van 270 liter en een buffervat - voor extra comfort wanneer je klanten grotere hoeveelheden warm water nodig hebben.

Aanvoertemperatuur tot 75°C

De WPL-A 07 HK Premium compact duo Set 2.1 is ook een set die terugkomt in zowel de N-Line als R-Line. Deze set is extreem energiezuinig en in staat tot het maken van hoge temperaturen tot 75 °C. Dit maakt in veel gevallen renovatie met behoud van bestaande radiatoren mogelijk. Dit maakt deze set voor zowel nieuwbouw als renovatie een echte alleskunner en toekomstbestendig op alle aspecten.

Meer informatie?

Alles begint bij het selecteren en adviseren van de best passende warmtepompsets voor het project. Met alle oplossingen op de markt is dit soms nog best een klus. Daarom hebben wij onze producten gecombineerd tot sets, lekker overzichtelijk en systemen die altijd goed samenwerken. Ook bieden we graag technische ondersteuning in het voortraject. Altijd gratis en vrijblijvend. Maak direct een afspraak