STIEBEL ELTRON SETS IN DE SPOTLIGHT

Door STIEBEL ELTRON
5 september 2023
STIEBEL ELTRON

Van brine-water tot lucht-water warmtepompen en van renovatie tot nieuwbouw, voor elk project heeft STIEBEL ELTRON voor jou de juiste set samengesteld. De sets zijn plug & play installatie oplossingen van hoogwaardige kwaliteit.

Gratis eendaagse training

We gaan voor WP (warmtepomp) easy: standaard sets voor de meest uiteenlopende situaties. Bij elke set bieden we gratis eendaagse trainingen aan. Zo wordt het installeren en in gebruik nemen van de sets nog makkelijker.

Een systeem voor verwarmen, warm water en passieve koeling

Met de WPE-I 06 HKW 230 Premium bied jij jouw klanten een compacte bodemwater warmtepomp met geïntegreerde warmwatertank. Ook passieve koeling in de zomer is mogelijk. Door de hoge mate van integratie is de ruimtebehoefte klein. Omdat de warmtepomp de constante warmte van de bodem gebruikt, staat de bewoners het hele jaar door een aanvoertemperatuur tot 75°C ter beschikking.

Fluisterstil en binnenopgesteld

De WPL 09 ICS classic compact plus Set 2 is een volledig binnenopgestelde oplossing voor kleinere nieuwbouw- en renovatiewoningen met voldoende isolatiemaatregelen. De geluidsisolatie van de warmtepompluchtgeleiding is zo doordacht dat je het toestel zelfs bij dichte bebouwing nauwelijks hoort. De ruimtebesparende combinatie van tapwaterboiler en buffervat biedt een inhoud van maar liefst 270 liter warm water plus 100 liter buffervolume. Deze sluit naadloos aan op de fluisterstille binnenopgestelde lucht-water warmtepomp.

Grote warmtevraag? Geen probleem!

Zowel voor nieuwbouw als renovatie hebben we de WPL 25 AC Compact duo set 2.1. Deze set heeft namelijk een warmtevermogen bij A-7/W35 van bijna 13 kW. Daarmee dus uitermate geschikt voor grote nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. De integrale opslagtank bestaat uit een boilervat met een capaciteit van 270 liter en een buffervat - voor extra comfort wanneer je klanten grotere hoeveelheden warm water nodig hebben.

De hybride oplossing

Met WPL 09 ACS Classic Flex Set heb je een all-electric ready oplossing die robuust, toekomstbestendig en compact is. Waarom all-electric ready? Deze set plaats je bij een bestaande ketel. De buitenopgestelde lucht-water warmtepomp wordt gecombineerd met een hydraulische module HM-Trend. De hydraulische module vergemakkelijkt de koppeling van de WPL 09 ACS classic warmtepomp in het hydraulische systeem van de installatie. Zo heeft jouw klant altijd de flexibiliteit om over te stappen op all-electric. Onze all-electric ready systemen zijn mogelijk van 3,5 kW tot 15 kW.

Meer informatie?

Alles begint bij het selecteren en adviseren van de best passende warmtepompsets voor het project. Met alle oplossingen op de markt is dit soms nog best een klus. Daarom hebben wij onze producten gecombineerd tot sets, lekker overzichtelijk en systemen die altijd goed samenwerken. Ook bieden we graag technische ondersteuning in het voortraject. Altijd gratis en vrijblijvend. Maak direct een afspraak

Ontdek STIEBEL ELTRON Warmtepompsets