SOLER & PALAU SILENT DUAL BADKAMERVENTILATOREN: 2X SLIMMER

Door Soler & Palau
23 juni 2022
Soler & Palau

Met de nieuwe serie SILENT DUAL badkamerventilatoren zet Soler & Palau (S&P) een nieuwe standaard. Ook deze nieuwe serie biedt uiteraard een reële opvoerhoogte, en is toch de stilste in zijn soort: 26,5 dB(A).


 

TU Roadtrip

Benieuwd naar de laatste trends en noviteiten van S&P? Arjan vertelt u graag meer in de onderstaande video!

Badkamerventilatoren SILENT DUAL

Volledig nieuw op de markt is de adaptieve hygrostaat: deze is zelflerend, waardoor hij onderscheid maakt tussen veranderingen in de relatieve vochtigheid in de atmosfeer, en veranderingen in de relatieve vochtigheid door douche- of bad-gebruik. Anders gezegd: de ventilator reageert wel op gebruik van douche of bad, maar niet op vochtige lucht in de atmosfeer.

Bovendien is de DUAL voorzien van een bewegingssensor, zodat hij ook bij toiletgebruik de ventilator zijn werk doet. In plaats van aan/uit kan worden gekozen voor continubedrijf, waarbij de ventilator schakelt tussen hoog- en laag-stand, zodat altijd voldoende ventilatie is gegarandeerd. De unit is geheel voorgeprogrammeerd en dus plug&play: geen schakeldraad, slechts een fase en een 0. De efficiënte motor zorgt voor een laag opgenomen vermogen: maximaal 8 Watt.

Silent Dual doet zijn naam eer aan, want diverse zaken komen in tweeën:

  • Hygrostaat én bewegingssensor
  • 2-draads aansluiting
  • 2 bedrijfsmodi: aan/uit of hoog/laag 
  • 2 aanzuigopeningen t.b.v. grotere opvoerhoogte


 

Ontdek SILENT DUAL

Het laatste in sanitair

Meer artikelen