BLUE E+ OUTDOOR-KOELAGGREGATEN – EFFICIËNT BIJ ELK WEER

Door Rittal
7 juni 2023
author-image

De Blue e+ koelaggregaten zijn er nu ook in een “Outdoor” uitvoering. Naast een energiebesparing van 75% overtuigen ze door een vandalismebestendige behuizing, hoge beschermingsklasse en een betrouwbare werking. Ook onder ruwe omstandigheden.

Geschikt voor outdoor-toepassingen

Met de nieuwe koelaggregaten “Blue e+ Outdoor” is de zeer efficiënte koelaggregatenserie van Rittal nu ook geschikt voor outdoor-toepassingen. Naast een gemiddelde energiebesparing van 75 procent overtuigen de nieuwe aggregaten door een vandalismebestendige behuizing, een hoge beschermklasse en een betrouwbare werking. Ook onder de ruwste omstandigheden. 

Gebruikers profiteren niet alleen van het uniforme design van het Blue e+ Outdoor koelaggregaat, maar ook van de snelle en eenvoudige montage met behulp van het meegeleverde inbouwframe zelfs in outdoor behuizingen van andere fabricaten. Dankzij internationale toelatingen en de geïntegreerde ondersteuning van meerdere spanningen zijn de koelaggregaten geschikt voor wereldwijde toepassing.

De nieuwe wandmontage-koelaggregaten Blue e+ Outdoor van Rittal zijn overal toe te passen, waar kasten voor elektrotechnische installaties buitenshuis worden opgesteld. 

Ontdek Rittal Blue e+ Outdoor