ZENTO COMPACTE EN VEELZIJDIGE WARMTEPOMP VAN RADSON

Door Radson
8 september 2022
author-image

De Zento warmtepomp van Radson is een volwaardig en hoogstaand technisch warmtesysteem met compacte vormgeving.

Vele configuratiemogelijkheden

Dankzij de vele configuratiemogelijkheden vormt het de ideale oplossing voor directe combinatie met verschillende klimatisatiesystemen zoals vloerverwarming, ventilo-convectoren, lage-temperatuurradiatoren en zelfs warmtewisselaars voor warmwaterproductie.

Meest volledige warmtepompen

Deze geavanceerde lucht-water warmtepomp voldoet aan de meest strenge vereisten op het vlak van comfort en onderhoudsgemak. Ze werd in Japan ontworpen en gemaakt met het oog op efficiëntie en betrouwbare klimaatregeling, het hele jaar door. Doordat bepaalde componenten van het warmtesysteem reeds in het toestel zijn geïntegreerd, kies je met Zento voor een van de meest volledige warmtepompen op de markt.  Als voortrekker van sustainability biedt Radson deze bovendien aan met het nieuwe, duurzamere en energie-efficiënte koudemiddel R32.

Radson warmtepomp

Alles-in-één oplossing

Om optimaal gebruik te maken van je warmtepomp, kan je deze verder aanvullen met verschillende buffervaten voor o.a. sanitair warm water en verwarmings- en koelwater. De naadloze integratie met het FEBOS-regelsysteem en de Eco Hydro kit maakt van de Zento een alles-in-één oplossing die je woning klaar maakt voor de uitdagingen van morgen. 

Kenmerken

De Zento warmtepomp beschikt over:

  • Mogelijkheid tot combinatie met verschillende klimatisatiesystemen
  • Geïntegreerde componenten van het warmtesysteem
  • Compacte vormgeving
  • Groot onderhoudsgemak