QBLADES ZAAGBLADEN VOOR ELKE MULTITOOL

Door Qblades
15 juli 2022
Qblades

De multitool is tegenwoordig niet meer weg te denken in het dagelijks werk van de installateur. Qblades levert zaagbladen voor elke multitool en biedt de beste prijs-prestatie-verhouding in 100% plastic-vrije verpakkingen. 

Kies voor het juiste multitool aansluitsysteem

Bij de aankoop van zaagbladen voor multitools is het belangrijk om te weten welk aansluitsysteem jouw multitool heeft. Qblades heeft voor ieder systeem zaagbladen die naadloos passen op elk type multitool. Het 3-ledige Starlock-systeem (SL,SLP en SLM), het klassieke OIS-systeem of Multimount-systeem (UN), het Supercut-systeem (SC) en het handige Openback-systeem (DW). “Op veel machines passen meerdere aansluitingen en dat maakt het erg verwarrend. Zo passen de Starlock zaagbladen (SL) op het Starlock-systeem, maar ook op het klassieke OIS-systeem of Multimount-systeem (UN). Het Starlock snelwissel-systeem is geweldig, maar werkt alleen als je ook een Starlock machine hebt. Zo niet, dan is ons advies om een UN zaagblad te kiezen; dan ben je namelijk een stuk voordeliger uit! Bekijk het overzicht met alle aansluitingen op onze website en kies het juiste zaagblad in 3 stappen“, zegt Daan Broersen van Qblades. 

Milieubewust

Qblades is vorig jaar volledig overgestapt op 100% plastic-vrije en hersluitbare verpakkingen met duidelijke productinformatie. Een bijdrage aan een beter milieu en een voordeel voor alle gebruikers. 
 
De kleurcodes op de verpakking geven de verschillende toepassingen aan. Zaag je alleen door hout of pvc, gebruik dan een HCS (high carbon steel) zaagblad. Wil je naast hout ook profielen, spijkers of zelfs een metalen buis zagen, kies dan voor een Bi-metalen zaagblad.  Broersen: “De Bi-metalen zaagbladen combineren de kwaliteiten van HCS en HSS (high speed steel). Daarvoor worden de twee staalsoorten tot één product gewalst. Die combinatie zorgt voor een zaaglichaam van HCS dat tegen een stootje kan met een vertanding van HSS. Hierdoor zijn de Bi-metalen zaagbladen breed inzetbaar voor alle werkzaamheden”

Qblades dé keus van de installateur

Voor het vervangen van een badkamertegel of een andere bewerking met voegen of steen zijn er diverse zaagbladen met hardmetaal of diamant leverbaar. Ook voor het verwijderen van kit of lijmresten heeft Qblades diverse accessoires in het assortiment. Daarnaast zijn er sets leverbaar voor diverse toepassingen. 
 
Met de nieuwe plastic-vrije verpakkingen en de beste prijs-prestatie-verhouding helpen we de vakman in alle opzichten een bewuste keuze te maken als het gaat om prijs, kwaliteit en milieu. Daarom is Qblades dé keus van de installateur.  
 Voor het gehele assortiment geldt:  Bij aankoop van 10 zaagbladen, altijd 1 gratis!  Het hele assortiment is verkrijgbaar bij Technische Unie. 

Ontdek Qblades