PRESSALIT CHILLI - EXTREME STABILITEIT IN EEN SLANK EN MODERN DESIGN

Door Pressalit
4 juni 2022
author-image

Met Pressalit Chilli we hebben de details van deze extra stabiele zitting wat opgeschroefd met een gepatenteerd vergrendelmechanisme en volledige focus op een nog comfortabelere Soft Close-functie.

Met zijn ultraslanke profiel en de extra focus op stevigheid, duurzaamheid en optimalisering van de functionele details zet Pressalit Chilli in op compleet nieuwe designervaringen. Achter de stijlvolle uitstraling gaat een waaier aan innovatieve kenmerken schuil, die ervoor zorgen dat deze zitting zich duidelijk onderscheidt van andere toiletzittingen op de markt.

We hebben de constructie van de scharnieren in de zitting ontwikkeld met de nieuwe Pressalit SteadyFix®-technologie en hoge eisen gesteld aan de stabiliteit, die aanzienlijk verbeterd is in vergelijking met de bestaande standaard voor toiletzittingen.

Dit levert een prima stabiliteit en een exclusieve beleving op. Met dit speciaal ontwikkelde scharnier kan de toiletzitting bovendien stevig aan de closetpot worden vastgemaakt om te vermijden dat ze ongewild loskomt.

Duurzaamheid en stevigheid

Ondanks de slanke look sluiten we geen compromissen met betrekking tot de stevigheid en duurzaamheid. De Chilli werd getest met een belasting tot 240 kg en bovendien ook onderworpen aan een zijdelingse trekproef die een speling van minder dan 5 mm opleverde, minder dan de helft van de eisen vermeld in de norm DIN 19516.

Vergrendelen of Lift-off – aan u de keuze

Met deze toiletzitting krijgt u de keuze tussen een vergrendelingsmechanisme om de zitting vast aan het closet te monteren of een Lift-off-functie te verkiezen voor nog eenvoudigere reiniging van het gehele toilet. De toiletzitting kan bij de tweede optie van het closet worden los getild.

Zo hebt u verschillende opties voor verschillende vormen van gebruik.

  • Kies Lift-off voor het eenvoudig verwijderen van de toiletzitting tijdens het schoonmaken
  • Gebruik het vergrendelingsmechanisme voor openbare toiletten om diefstal of vandalisme te voorkomen
  • Beide opties zijn inbegrepen in toiletzittingen met Pressalit SteadyFix®

Verbeterde Soft Close

Met de nieuwe en geoptimaliseerde Soft Close richten we de schijnwerpers op de functionaliteit. Wat lichte druk volstaat om de toiletzitting zachtjes en geruisloos te sluiten. Dankzij de Soft Close-functie ziet uw zitting er luxueus en elegant uit.

Ultraslank ontwerp

De zitting weegt nauwelijks 2,2 kg en heeft een ultraslanke look dankzij het vlakke profiel, dat nauw op de closetpot aansluit. Daardoor ontstaat een moderne en minimalistische uitstraling zonder hoge randen aan de onderkant van de zitting of het deksel, die van de Pressalit Chilli de keuze bij uitstek maakt voor wie zowel zijn nieuwe als gerenoveerde badkamer een mooie en hedendaagse look wil geven.

Ontdek Pressalit Chilli