NIEUWE VESTIGING SC ARNHEM OPENT 30 JUNI HAAR DEUREN!

Door Technische Unie
29 juni 2023
Technische Unie

Na nieuwe vestigingen in onder andere Utrecht, Amsterdam en Alkmaar is er ook in Arnhem een nieuw onderkomen voor een Overslagpunt, Verkoopkantoor en Servicecentrum gerealiseerd. Het OP en VK zijn afgelopen weken gefaseerd opengegaan, morgen opent het SC haar deuren! 

Meerdere activiteiten, één locatie

Maar liefst drie overslagpunten worden er samengevoegd in het nieuwe pand in Arnhem: Deventer, Nijmegen en Arnhem. Verkoopkantoren Ede en Arnhem gaan zich vestigen in het nieuwe pand, net als het Servicecentrum in Arnhem. Het Servicecentrum in Ede blijft als verkooppunt om klanten van dienst te zijn.

Toekomstbestendig pand

Het nieuwe pand voldoet aan eisen voor een toekomstbestendige locatie: meer ruimte voor het logistieke proces, goede bereikbaarheid voor klanten en een duurzame bedrijfsvoering. Daarnaast is het voorzien van maar liefst 660 zonnepanelen, warmtepompen, een state-of-the-art klimaatinstallatie en laadpalen voor de deur. Het is een frisse, nieuwe omgeving waar logistiek en verkoop met elkaar in verbinding staan en samen kunnen optrekken om klanten optimaal van dienst te zijn.

meer over...