NEFIT BOSCH: MEER WARMTEPOMPEN ÉN AANTREKKELIJKE ACTIE

Door Nefit Bosch
25 september 2023
Nefit Bosch

Nefit Bosch introduceert dit najaar twee nieuwe warmtepompen. De Compress 2000 AWF voor het economisch prijssegment met zowel all-electric als hybride varianten. En de Compress 5800i AW - in eerste instantie alleen all electric - wordt het nieuwe topmodel. De introductie wordt ondersteund met een aantrekkelijke cashback- actie voor installateurs

Meer keuze, betere beschikbaarheid

Met deze uitbreiding voert Nefit Bosch de aantallen warmtepompen aanzienlijk op. De nieuwe generatie en de bekende Nefit EnviLine blijven voorlopig naast elkaar bestaan: hoe meer keuze, hoe meer mogelijkheden.

De voordelen van propaan

Nefit Bosch Warmptepomp Compress 5500i AW

De Compress 5800i AW is de eerste van een reeks nieuwe warmtepompen van Nefit Bosch die gebruikmaken van propaan (R290). Naast een veel geringere impact op milieu en klimaat, maakt R290 hoge aanvoertemperaturen mogelijk tot maximaal 75°C. De warmtepomp is dan ook geschikt is voor zowel nieuwbouw als bestaande verwarmingssystemen met conventionele radiatoren. De Compress 5800i AW-serie omvat twee typen buitenunits in vijf vermogensklassen van 4 tot 12 kW en is meteen ook de stilste warmtepomp van Nefit Bosch. Alle varianten hebben een energielabel A+++ en een hoge COP, tot 4,85 bij A7/W35.

Geen binnenunit voor installatiegemak en tijdwinst

Nefit Bosch Warmptepomp Compress 2000 AWF

De nieuwe Bosch Compress 2000 AWF is van het type full monoblock. Alle hydraulische componenten zijn geïntegreerd in de buitenunit dat daarmee alle functies vervult: verwarmen, koelen en eventueel warmwaterbereiding. Dat betekent installatiegemak en tijdwinst. Daarbij kent deze nieuwe serie een groot toepassingsgebied dankzij de brede vermogensrange van 4 tot 30 kW en cascademogelijkheden. De energie-efficiëntie van de Compress 2000 is hoog, met een SCOP tot 5,22 en een energielabel tot A+++. 

Aantrekkelijke cash back voor installateurs

Maak kennis met het volledig vernieuwde warmtepompprogramma van Nefit Bosch. En profiteer dit najaar van de voordeelpakketten, hybride en all-electric, met 450 of 500 euro cashback voor installateurs.

Bekijk hier de Warmtepomp actie van Nefit Bosch.