MANAGEMENTWIJZIGINGEN TECHNISCHE UNIE

Door Technische Unie
3 juli 2023
Technische Unie

Graag informeer ik u over een aantal wijzigingen in het management van Technische Unie. 

Steef Hallegraeff

Steef Hallegraeff heeft te kennen gegeven per 1 januari 2024 te gaan genieten van zijn pensioen. In een periode van 17 jaar heeft hij een duidelijk stempel gedrukt op de ontwikkeling van de Verkooporganisatie, eerst als regiodirecteur en vervolgens als directeur Verkoop. 
  
Met respect en waardering wil ik dank uitspreken voor zijn bijdrage en energie én de resultaten die onder zijn leiding zijn gerealiseerd. Hij is een gewaardeerd lid van het management team en wij zullen een betrokken en loyale collega gaan missen. Op een later tijdstip nemen we officieel afscheid, maar wij wensen Steef hierbij alvast een mooie nieuwe levensfase toe.  

Steef Hallegraeff

Aert Scheffers

Ik ben verheugd te kunnen mededelen dat in de opvolging van Steef Hallegraeff intern kan worden voorzien door Aert Scheffers. Aert heeft een brede ervaring binnen Technische Unie opgebouwd in de logistieke en verkooporganisatie. De laatste jaren was hij als directeur Inkoop verantwoordelijk voor de Inkooporganisatie.  
  
Ik heb alle vertrouwen in Aert Scheffers in deze nieuwe rol en wens hem succes bij het realiseren van onze doelen met de Verkooporganisatie en de Verkoopcollega's.  

Steef Hallegraeff

Fleur Fischer

Graag informeer ik u ten slotte dat we Fleur Fischer mogen verwelkomen als directeur Inkoop per 1 oktober 2023.  
  
Sinds 2017 is Fleur werkzaam als directeur DGC, een coöperatieve vereniging voor zelfstandige ondernemers in de installatiesector. Fleur brengt rijke ervaring mee vanuit de installatiesector, de groothandel en de logistiek. Zij heeft diverse functies bekleed in Inkoop en Verkoop en is als zodanig een aanwinst voor het management van Technische Unie vanwege haar kennis van klanten en leveranciers. 

Ik heet haar niet alleen hartelijk welkom, maar wens haar ook veel succes binnen onze organisatie en in haar nieuwe functie. 

Steef Hallegraeff

Namens het Management Team, 

Jan Ferwerda
Algemeen Directeur

meer over...