KRACHTIGE EN VEELZIJDIGE LXT 18 V HETELUCHTPISTOOL VAN MAKITA

Door Makita
6 juni 2023
Makita

DE DHG181ZK LXT 18 V Heteluchtpistool van Makita is een krachtige en veelzijdige machine die geschikt is voor een breed scala aan werkzaamheden. Met een temperatuurbereik van omgevingstemperatuur tot 550°C en 2 standen luchtverplaatsing, is dit heteluchtpistool goed af te stellen op de werkzaamheden. 

Veelzijdig en flexibel in gebruik

De DHG181ZK is bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van kantenband, het buigen van kunststofbuizen, en het krimpen van krimpkousen en krimpfolie. Het apparaat kan rechtopstaand of liggend (op de achterkant) worden gebruikt, waardoor beide handen vrij zijn om mee te werken. De LED-verlichting biedt extra zicht op het werkstuk, terwijl de veiligheidsschakelaar en heropstartbeveiliging onbedoeld starten voorkomen.

Veilige en nauwkeurige installatie van krimpkousen

Een van de belangrijkste toepassingen van de DHG181ZK is het krimpen van krimpkousen. Om krimpkousen op de juiste manier te kunnen installeren, is een heteluchtpistool nodig dat nauwkeurige en gecontroleerde warmte-output biedt. Met zijn temperatuurregeling in 6 standen en 2 standen luchtverplaatsing biedt de DHG181ZK de uitkomst om snoerloos krimpkousen veilig en nauwkeurig te installeren.

Eenvoudig accessoires verwisselen

De vastzetknop voor continue gebruik ervoor zorgt dat de machine comfortabel kan worden gebruikt zonder vermoeidheid van de handen. Bovendien zijn de hete opzetstukken eenvoudig en zonder contact af te nemen, waardoor het snel en eenvoudig is om van accessoires te wisselen. De DHG181ZK heteluchtpistool heeft een standtijd van 17 minuten op de hoogste stand met maximale luchtsnelheid met een BL1850 batterij.

  • DHG181ZK Zonder accu`s en lader, in kunststof koffer met diverse opzetstukken.
  • DHG181RT Met 5,0 Ah (1 st), snellader, in kunststof koffer met diverse opzetstukken.

Ontdek Makita LXT 18 V