DE LANG VERWACHTE XGT 40 V MAX DECOUPEERZAAG VAN MAKITA

Door Makita
27 september 2023
Makita

De langverwachte XGT 40 V Max decoupeerzaag met uitstekende zaagprestaties door de toename in voltage. De perfecte balans tussen manoeuvreerbaarheid, zaagprestaties en afwerking.

Speciaal voor veeleisende professionals

De lang verwachte XGT 40V Max Decoupeerzaag JV001G is een indrukwekkend gereedschap dat aan de behoeften van veeleisende professionals voldoet. Door het hogere voltage is deze machine beter geschikt om dikkere materialen te zagen. Met deze decoupeerzaag kan ook efficiënt gewerkt worden in diverse materialen, zoals hout, metaal, kunststof en rubber, dankzij de handige variabele toerenregeling via de draaiknop.

Maximaal werkcomfort

Het ontwerp van de JV001G garandeert uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid, waardoor fijnere afwerkingen en werken op zijn kop met gemak kunnen worden uitgevoerd. Dit wordt mogelijk gemaakt door de energiezuinige koolborstelloze motor, die duurzaamheid en betrouwbare prestaties garandeert. Het werkcomfort wordt gemaximaliseerd dankzij de uitstekende machinebalans, het lichte gewicht en de ergonomische handgreep, waardoor moeiteloos gebruik mogelijk is, zelfs bij langdurige klussen.

Uiterste precisie

Precisie is van essentieel belang, en daarom is de JV001G uitgerust met een vierkante zaagas, waardoor de zaag niet ongewenst draait tijdens het gebruik. De soft start-functie helpt om nauwkeuriger te starten aan de zaaglijn, wat resulteert in een vlekkeloze zaagsnede.Met de soft no load functie verhoogt de zaag de toeren zodra het zaagblad in aanraking komt met het materiaal, voor een soepel en gecontroleerd zaagproces. Deze functie kan worden uitgeschakeld.

Zaagbladen veilig en snel verwisselen

De gereedschap loze zaagwissel is een handig kenmerk waarmee zaagbladen veilig en snel kunnen worden verwisseld met slechts één vingerbeweging, zelfs bij verhitte zaagbladen. Daarnaast is de JV001GZ voorzien van pendelstanden voor fijne tot grove afwerkingen.

Professioneel topproduct

Kortom, de XGT 40V Max Decoupeerzaag JV001G biedt een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, precisie, comfort en veiligheid. Dit topproduct is de ideale keuze voor professionals die streven naar uitmuntende zaagresultaten en een moeiteloze zaagervaring, ongeacht het materiaal of de toepassing.

Direct bestellen