CAME LT 4 SLAGBOOM: KWALITEIT VOOR DE BESTE PRIJS

Door CAME
1 november 2022
author-image

De nieuwe LT4 slagboom van Came is dé nieuwe oplossing bij uitstek voor doorgangen van 2,5 tot 4 meter. Dit is de prijsbewuste tegenhanger van de gekende Gard serie zonder aan kwaliteit te moeten inboeten.

Betrouwbare lowcost, hoogste technologische kwaliteit

Came doet het weer, ze ontwierpen een nieuwe slagboom die tot 300 cycli/uur probleemloos kan aansturen, en dit op een snelheid van 2 tot 4 seconden, afhankelijk van de boomlengte. Zeiden we al dat het een ideale slagboom voor intensief gebruik is? De grootste reden om voor deze LT4 slagboom te kiezen, ten opzichte van andere slagbomen, is de prijs. Deze slagboom positioneert zich als een lowcost oplossing, zonder dat er ook maar op iets van de kwaliteit van de duurdere broertjes bespaard werd. Deze slagboom werkt met de meest geavanceerde elektronica. Dankzij de 24V DC-motor met encoder en advanced speed control, is een betrouwbaar en veilig gebruik gegarandeerd. Advanced Speed Control betekent dat de kracht die op de boom uitgeoefend wordt, automatisch wordt aangepast aan de omstandigheden.

CAME Connect

Als je al Came hebt geïnstalleerd, ben je zeker al met de Connect-technologie bekend, waarmee deze LT4 slagboom compatibel is. Toch niet? Dan is het heel eenvoudig uit te leggen: De Connect-technologie zorgt ervoor dat de automatiseringen online verbonden en toegankelijk zijn voor klant en installateur. Het is een platform via hetwelk de installateur automatisch onderhouden kan plannen en instellingen kan uitvoeren, zoals het programmeren van handzendertjes. Op die manier, online dus, moet de technieker niet voor het geringste ter plaatse te gaan. Dit bespaart de eindklant veel verplaatsingskosten en de installateur tijd. Maar het voornaamst voordeel voor de eindgebruiker van de Connect technologie, is dat de automatisering via de app op de smartphone vanop afstand kan aangestuurd worden. Zelfs via Alexa kan je zo de slagboom op afstand voor iemand ter plekke openen!

CAME Key, eenvoudige installatie en design

Nog meer voordelen voor de technische installateur nodig? Dan moeten we het hebben over de CAME Key. Deze USB configurator sluit je op de printplaat van de motor aan en dient als interface tussen de printplaat en de SetUp app. Dit betekent dat je niet naast de slagboom hoeft te staan om de programmatie ervan uit te voeren. Denk maar aan regenweer: dan configureer je de slagboom eenvoudigweg vanuit je wagen. De eenvoud van de installatie houdt niet op, dankzij een speciale tussenliggende plaat, kan de installateur de openingsrichting van de slagboom eenvoudig omkeren. Ook nadat deze slagboom al geïnstalleerd is. Zonder ook maar iets van onderdelen te hoeven demonteren.
Tot slot, het design. De CAME LT4 slagboom wordt standaard in het oranje geleverd (RAL2004) en is gemaakt van verzinkt en gelakt staal.

Ontdek LT 4 slagboom