DE VEELZIJDIGE TOEPASSINGEN EN VOORDELEN VAN DE NETBOX VAN ISOLECTRA

Door Isolectra
5 september 2023
author-image

Efficiënte stroomvoorziening in elke ruimte? Maak kennis met de A.H. Meyer Netbox, dé veelzijdige oplossing voor kantoren, woningbouw, conferentiezalen en vergaderruimtes.

Isolectra Isolectra Netbox Contactdooscombinatie wit zwart

Flexibele en efficiënte stroomvoorziening

In een tijd waarin technologieën voortdurend evolueren en ons dagelijks leven beïnvloeden, is het van essentieel belang dat onze werk- en leefomgevingen flexibel en goed uitgerust zijn. Een belangrijk aspect hiervan is een betrouwbare en efficiënte stroomvoorziening. De Netbox van A.H. Meyer maakt dit mogelijk, een veelzijdige oplossing voor stroomdistributie in kantoren, woningbouw, conferentiezalen en vergaderruimtes.

Elegant en functioneel ontwerp

De Netbox biedt een elegant en functioneel ontwerp dat naadloos in elke omgeving integreert. Het unieke aan deze oplossing is het gebruik van het Wieland GST18®-systeem van Isolectra wat snelle en veilige aansluitingen mogelijk maakt, waardoor installatietijd wordt bespaard en flexibiliteit wordt geboden bij het herconfigureren van ruimtes.

Eenvoudige aansluiting

Dankzij het Wieland GST18®-systeem kan de A.H. Meyer Netbox eenvoudig worden aangesloten op het elektriciteitsnetwerk wat een betrouwbare stroomvoorziening garandeert. Daarnaast maakt dat systeem het mogelijk om meerdere Netboxen met elkaar te verbinden, zodat er een efficiënte energiedistributie plaatsvindt binnen een ruimte. Dit is met name handig in grote conferentiezalen en vergaderruimtes waar meerdere apparaten en elektronica worden gebruikt.

Aanpasbaar aan elke ruimte en technologiebehoefte

Een ander voordeel van de A.H. Meyer Netbox is de modulariteit. De Netbox kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke ruimte. Met de flexibiliteit om verschillende modules te combineren, zoals stopcontacten, USB-oplaadpunten en data-aansluitingen kan de Netbox moeiteloos worden aangepast aan de vereisten van moderne technologieën en de behoeften van gebruikers.

De door Isolectra geleverde A.H. Meyer Netboxen zijn opgenomen in het standaard assortiment bij de Technische Unie.

Ontdek Isolectra Netbox