INSTALLATIELOGISTIEK VERHOOGT DE EFFICIENCY VAN UW MONTEURS

Door Technische Unie
8 juni 2022
author-image

Wist u dat Technische Unie de logistieke stroom van installatiematerialen op uw bouwplaats of project volledig uit handen neemt? Met onze dienst Installatielogistiek houden uw monteurs zich niet meer bezig met de aanvoer van onderdelen, producten of gereedschap. Een enorme tijdbesparing!

(tekst gaat verder onder de video)

Op het juiste moment op de juiste plaats

Dit verhoogt de efficiency van uw project en het werkplezier van uw monteurs. Installatielogistiek van Technische Unie zorgt ervoor dat voorraadkosten omlaag gaan en de hands on tool time omhoog.

Bovendien heeft u als voordeel dat afhandeling van retouren minder tijd kost. Er is ook minder verpakkingsmateriaal, dus minder afval.

Hoe werkt installatielogistiek?

Onze logistieke medewerkers helpen uw monteurs. Zij ontvangen, controleren en brengen de installatiematerialen naar de juiste plek. Maar zij richten ook magazijnen en containers in en kunnen nog veel meer voor u betekenen.

Installatielogistiek - logistieke medewerker bij hijskraan

Omdat uw monteurs zich daardoor kunnen richten op het echte installatiewerk, bespaart u kosten. En natuurlijk zijn onze medewerkers op de hoogte van de veiligheidseisen op de bouw.

Daarnaast hebben wij een ruim aanbod van uiteenlopende hulpmiddelen voor u. Denk daarbij aan onder andere afsluitbare MSU-kasten, mini- en bigboxen, containers en dollies. Bovendien kunnen wij materialen op maat leveren en versnellen onze logistieke diensten het installatieproces.

Installatielogistiek - Logistieke medewerker

Meer weten?

Wilt u weten hoe wij met Installatielogistiek ook uw project kunnen ondersteunen? Lees dan hier over alle mogelijkheden die wij bieden of neem contact op met uw Technische Unie verkoopkantoor.